Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Ο Τάσος Πάντος βοηθός του Παντελίδη;

Σκέψη για βοηθός ο Τάσος ΠάντοςΤο τιμόνι του ΠΑΣ τις τελευταίες  μέρες βρίσκεται στα χέρια του Γιώργου Χριστοβασίλη για να ετοιμάσει τις κινήσεις που θα καταλαγιάσουν την πίκρα από τη μη αδειδότηση από την ΟΥΕΦΑ και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας καλύτερης πορείας για τη νέα σαιζόν.

Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο επικρατέστερος για την τεχνική ηγεσία του «Άγιαξ» καθώς πριν από μέρες είχε σειρά επαφών με τον πρόεδρο και τους επιτελείς της ομάδας για το οριστικό κλείσιμο της συνεργασίας. Υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετηθούν αλλά δεν είναι λόγος για να μη προχωρήσει η συνεργασία και το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας. Απλά αναζητείται το κατάλληλο τάιμινγκ αφού το κλίμα στα Γιάννινα δεν είναι και το καλύτερο λόγω του «κοψίματος» από το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Βοηθός ο Τάσος Πάντος;

Υπάρχει μια σκέψη, αν ο Τάσος Πάντος αποφασίσει οριστικά να σταματήσει το ποδόσφαιρο, να του προταθεί να είναι βοηθός του Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης και φίλος στην Προοδευτική. Μεθαύριο Τρίτη θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση, αφού για τις 1 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι ιατρικές εξετάσεις όπως και τα εργομετρικά. Το κόψιμο της ομάδας από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν θα αλλάξει τίποτα από το πρόγραμμα που υπήρχε για την προετοιμασία της ομάδας, αφού κλείστηκε το αθλητικό κέντρο στο Καρπενήσι.

Ποια θα είναι η δεύτερη έδρα;

Απλά αναζητούνται φιλικά παιχνίδια για να καλυφθεί ο χρόνος, ενώ στον ΠΑΣ αναζητούν και το γήπεδο άλλης πόλης που θα δηλωθεί σαν έδρα για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αν μέχρι τότε δεν θα έχουν τελειώσει τα έργα στους «Ζωσιμάδες» (κατασκευή νέου χορτοτάπητα κλπ). και είναι βέβαιο ότι δεν θα τελειώσουν στις 2-3 πρώτες αγωνιστικές, αφού θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου το πρωτάθλημα, οπότε θα αναζητηθεί η προσωρινή έδρα, είτε στη Θεσσαλονίκη (Καυτατζόγλειο) είτε στην Αθήνα ή Πάτρα (Παμπελοποννησιακό). Ενδεχομένως με τον προπονητή, ο Γιώργος Χριστοβασίλης να ανακοινώσει δύο μεταγραφές καθώς είναι σε επαφή με κάποιους παίκτες.