Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σενάρια και ανεπίσημες διαψεύσεις για ΠΑΟΚ και Νίκο Κοροβέση

Νίκος Κοροβέσης
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο gazzetta.gr τις φήμες περί μετακίνησης του Νίκου Κοροβέση στον ΠΑΟΚ.
Αργά το βράδυ της Κυριακής φούντωσαν οι φήμες στην Θεσσαλονίκη ότι ο Νίκος Κοροβέσης είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι φήμες αυτές διογκώθηκαν μετά την κίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή να ανεβάσει στο προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία με το Λευκό Πύργο. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η οποία διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες αυτές παραπέμποντας στην διάψευση που είχε βγάλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πριν από ένα μήνα. Παράλληλα η ΠΑΕ τονίζει ότι ο παίκτης πριν από λίγο καιρό υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017 δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από την ομάδα.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
Σημείωση gianninasports.blogspot.gr: Καλό είναι να βάλουν ένα φρένο από τον ΠΑΣ στην υπέρμετρη μεταγραφολογία για παίκτες του ΠΑΣ που έχουν συμβόλαια και φέρονται ότι είναι υπό παραχώρησε σε άλλες ομάδες. Αν είναι αλήθεια ότι οι Ίλιτς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Λίλα είναι υπό παραχώρηση, τότε καλώς σιωπούν. Αν δεν είναι αλήθεια, που δεν είναι όπως λένε και οι δικές μας πληροφορίες, κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα φρένο και επίσημα από την ΠΑΕ για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις σε μια εποχή που η ομάδα χρειάζεται ηρεμία.