Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Οι περιπέτειες του Κριστιάν Τσάβεζ

Σε  μαγνητική θα υποβληθεί σήμερα ο Κριστιάν Τσάβεζ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, όσον αφορά τον τραυματισμό του στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο στην αρχή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με συνέπεια να αντικατασταθεί στο 24’ με τον Ρουμπουλάκου.  Από την βαρύτητα του τραύματος θα εξαρτηθεί και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Τσάβεζ είχε τραυματιστεί και στα μέσα Οκτωβρίου όταν στην προπόνηση έπαθε θλάση στη γάμπα και απουσίασε από τα παιχνίδια με Πανιώνιο, Βέροια, Πλατανιά, ενώ τον ΟΦΗ μπήκε σαν αλλαγή στο β’ ημίχρονο και με τον Παναθηναϊκό ήταν απολύτως έτοιμος και γι’ αυτό ξεκίνησε από την αρχή με τη βασική ενδεκάδα. Δυστυχώς στάθηκε και πάλι άτυχος με το νέο τραυματισμό η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί από τις σημερινές εξετάσεις. 
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για την σημερινή ημέρα στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής: «Αποκατάσταση, για όσους αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και διαλειμματική προπόνηση δύναμης και αντοχής, για τους υπόλοιπους, περιελάβανε το σημερινό πρόγραμμα. Από την σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚΙ κάτω από καταρρακτώδη βροχή, απουσίαζε ο Τσάβεζ, ο οποίος θα υποβληθεί σήμερα  σε μαγνητική, στο Ιπποκράτειο Διαγνωστικό Κέντρο Ιωαννίνων, προκειμένου να διαπιστωθεί η βαρύτητα του τραυματισμού του, στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο. Ο Μιχαήλ ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης χωρίς μπάλα, με τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Φίλιππα Σκόρδου».