Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Σ. Τσιώλης: Καλύτερα να είχε κόσμο στη Λεωφόρο

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο θα παλέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη. Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του

στην κάμερα της Nova, επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός φέτος είναι δυνατός, αλλά η ομάδα του έχει την ψυχολογία και την ικανότητα να πάρει κάτι θετικό από την άδεια και κρύα Λεωφόρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιώλη:
Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Ο αντίπαλος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και έχουμε δύσκολη αποστολή. Προερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες που μας ανέβασαν ψυχολογικά. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, υπήρχαν οι χώροι και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Για την άδεια Λεωφόρο: «Είναι αρνητικό γιατί είμαστε οι παίκτες θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο ακόμα και αν ξέρουν πόσο καυτή έδρα είναι. Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει».
Για το νέο σταθμό στην καριέρα του: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε τα δύο βοηθητικά να δουλέψουμε όπως πρέπει, πράγμα που ο προκάτοχός μου δεν είχε. Έχω έρθει σε μια ομάδα που την γνωρίζω αρκετά καλά. Ξέρω την ποιότητά της και τη δυναμική που έχει ο κόσμος της. Πιστεύω στους παίκτες μου και με την πάροδο του χρόνου θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί».
Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει την ομάδα και το τι ζητάει ο κόσμος σε αντίθεση με τους προηγούμενους τεχνικούς και πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος Παναθηναϊκός των τελευταίων τριών ετών».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα: «Πάντα πρέπει να βλέπεις τα πράγματα και να είσαι έτοιμος επιθετικά. Ο ΠΑΣ έχει παίκτες πολύ καλά δουλεμένους στο χώρο και αυτό είναι επικίνδυνο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δουλεύουμε σε αυτό, είναι δουλεμένη ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως στο μέλλον θα έρθουν οι επιτυχίες».