Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Δηλώσεις στη NOVA από Κοροβέση και Ίλιτς

http://www.novasports.gr/media/2013/11/36414ebc-ab97-4dca-b939-6d728d484cc1_3.jpgΟ αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα Νίκος Κοροβέσης παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, μιλώντας στην κάμερα του Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο τόνισε ότι η ομάδα του βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Έγινε ένα παιχνίδι γρήγορο και ανοικτό και φαινόταν ότι κάποια ομάδα θα σκόραρε. Ευτύχησε να το κάνει ο Παναθηναϊκός και έτσι χάσαμε».

Για το τι έγινε μετά το 1-1: «Χάσαμε μία καλή ευκαιρία για το 1-2, παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα, λογικό ήταν ο προπονητής μας να κάνει κάποιες αλλαγές. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα, δημιουργήσαμε προβλήματα αλλά έγινε μία φάση, ένα λάθος, δεχτήκαμε το γκολ και εκεί τελείωσαν όλα».
Για το αν ο ΠΑΣ κρατά την καλή εμφάνιση: «Σίγουρα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε καποια πράγματα. Μερικά θα βγουν, μερικά δεν θα βγουν, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι βελτιωνόμαστε».

Ίλιτς: «Ο προπονητής μας έχει δώσει πολλά»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κορυφαίος του ΠΑΣ Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο θα δείξει καλύτερο πρόσωπο τους επόμενους μήνες. Αναλυτικά:
Για το τι δεν πήγε καλά στο τέλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι αλήθεια ότι είχε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας από εμάς, όμως πιστεύω ότι κι εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κεφάλι μετά την ισοφάριση. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, συνεχίσαμε και έτσι δεχτήκαμε από το πουθενά ένα δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν τα προβλήματα για μας».
Για το αν έπαιξε ρόλο η αλλαγή τακτικής μετά την ισοφάριση: «Ξέραμε ότι επρόκειτο να γίνει παιχνίδι αντεπιθέσεων, ίσως να έπρεπε να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο προς το τέλος, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Αλλά η αλήθεια είναι ότι παίζοντας επιθετικά θα βελτιωθούμε».
Για το αν ο ΠΑΣ κρατά την εμφάνιση: «Βεβαίως. Ο προπονητής μας έδωσε πολλά στις λίγες μέρες που είναι εδώ. Θέλω να πιστεύω ότι στους επόμενους μήνες θα μπορέσει να μας δώσει πολύ περισσότερες ιδέες, να μας ανεβάσει την ψυχολογία και να μας βοηθήσει περισσότερο.