Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Από την Πρέβεζα αρχηγός στην Εθνική Κ-16

Ο Σπύρος Νάτσος από την Πρέβεζα με τη φανέλα της Εθνικής Κ-16. ΦΩΤΟ atpreveza.gr










Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Κ-16, καθώς στο δεύτερό της αγώνα για το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά που διοργανώνει η ΠΟ Μολδαβίας, επικράτησε της Σλοβακίας με σκορ 4-0.
Αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε αυτό τον αγώνα, ήταν ο Πρεβεζάνος Σπύρος Νάτσος, παίκτης του Ατρόμητου (προηγούμενα αγωνιζόταν στην ακαδημία «Αθλόπολις» του Άγγελου Μπέκα). Ο Νάτσος ήταν βασικός και στο πρώτο ματς με αντίπαλο την Αλβανία. Οι Έλληνες διεθνείς επέβαλαν, από τα πρώτα λεπτά, το ρυθμό τους και άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με τον Λημνιό. Ο Παυλίδης διπλασίασε τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο 18ο λεπτό, ενώ ο Τζουμάκης σημείωσε το τρίτο γκολ στο 35΄. Δύο λεπτά αργότερα, ο Λημνιός βρήκε εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 
Ελλάδα: Σιαμπάνης, Μπέτσας (62΄ Βαλμάς), Κατράνης, Ζήσης, Ρέτσος (71΄ Ράδης), Δερμιντζάκης (71΄ Κηπουρός), Νάτσος (62΄ Σκόνδρας), Λημνιός (71΄ Αργυρίου), Παυλίδης (62΄ Τοπουζλής), Τζουμάκης (48΄ Χελάς), Βάρκας (71΄ Καμπόσος).
πηγή: atpreveza.gr