Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Σε διακοπές μέχρι 23 Ιουνίου άπαντες στον ΠΑΣ

Για να δούμε πότε θα έρθει το καλοκαίρι και στα Γιάννινα. Μέχρι τώρα ο καιρός θυμίζει...Νοέμβριο!











Μπορεί και ο καιρός να δείχνει…. Νοέμβριο στα Γιάννινα (βροχές, χαμηλή θερμοκρασία), αλλά από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ, όπως και η τεχνική ηγεσία είναι σε καλοκαιρινή άδεια. Η επιστροφή θα γίνει στις 23 Ιουνίου για να προηγηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σαιζόν.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Σε καλοκαιρινή άδεια  βρίσκονται από σήμερα η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο  προπονητής μας ,Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του, Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Χρήστος Τσελιόπουλος και Βασίλης Αλεξίου, παρέδωσαν σε κάθε ποδοσφαιριστή ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για την περίοδο των διακοπών.
* Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, εν όψει της νέας σεζόν, θα γίνει στις 23 Ιουνίου, όπου όλοι θα υποβληθούν σε αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

* Από την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχιστούν τα δοκιμαστικά για ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα μας Κ20, με την επίβλεψη των  Γιάννη Τάτση και Χρήστου Αγγέλη».