Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Παρακολουθεί και 24χρονο γκολκίπερ ο Πετράκης

Ο γκολκίπερ του Γιούχτα Χανίων Βαγγέλης Δημαράκης φέρεται να παρακολουθεί ο Πετράκης (ΦΩΤΟ prismasport.gr)











Είναι λογικό, ότι όσο θα πλησιάζουμε στο καλοκαίρι να εντείνονται και τα μεταγραφικά σενάρια, όχι μόνο για τον ΠΑΣ αλλά και για άλλες ομάδες. Μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας πάνω από 10 ονόματα υποψήφιων για μεταγραφή παικτών του ΠΑΣ.
Σήμερα προστέθηκε ένα ακόμα, του τερματοφύλακα Δημαράκη του Γιούχτα που σύμφωνα με το onsports.gr φέρεται να τον παρακολουθεί ο Γιάννης Πετράκης. Παραθέτουμε το ρεπορτάζ με την σημείωση ότι πάντα στα μεταγραφικά ζητήματα να έχουμε τις επιφυλάξεις μας: Έναν ακόμα παίκτη από τον Γιούχτα έχει βάλει στο μάτι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες καλοβλέπουν την περίπτωση του 24χρονο τερμαφύλακα Δημαράκη, ο οποίος έχει κάνει αρκετά καλό πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Ο Γιάννης Πετράκης, που γνωρίζει άριστα τα του κρητικού ποδοσφαίρου, έχει συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τον Δημαράκη και δεν αποκλείεται ο ΠΑΣ να κάνει την κίνησή του άμεσα.

Άλλωστε με τους περιορισμούς στις μεταγραφές λόγω της μη αδειοδότησης, ο «Άγιαξ» θα κοιτάξει κάθε περίπτωση ταλαντούχου παίκτη κάτω των 24 ετών, που υπάρχει στην ελληνική αγορά.