Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο Λεωνίδας Ευθυμιάδης υποψήφιος στην ΕΠΣΗΠ

Ο πρόεδρος του Α. Ο. Ανατολής Λεωνίδας Ευθυμιάδης κατεβαίνει υποψήφιος στην ΕΠΣΗΠ με την παράταξη του Ηλία Φίλου.










Την υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΣΗΠ που θα γίνουν στις 1 Ιουνίου του προέδρου του Α. Ο. Ανατολής και παλιού άσσου του ΠΑΣ Λεωνίδα Ευθυμιάδη ανακοίνωση η παράταξη ΔΙ.ΑΝ.-ΕΠΣΗΠ που ηγείται ο Ηλίας Φίλος.
Ο Λεωνίδας Ευθυμιάδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 14 ετών από τον Α.Ο. Ανατολής, ενώ τρία χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου παρέμεινε για έξι συναπτά έτη (1991-97). Στη συνέχεια αγωνίστηκε  σε Παναχαϊκή, Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Άρτας για να επιστρέψει, μετά το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, στην αγαπημένη του Ανατολή, όπου τα τελευταία 3 χρόνια έχει αναλάβει καθήκοντα προέδρου.

Σε δελτίο Τύπου της ΔΙ.ΑΝ – ΕΠΣΗΠ αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής: «Μετά την προσχώρηση στις τάξεις μας ενός αμιγώς ποδοσφαιρικού παράγοντα που επέδειξε διαχρονικά αδαμάντινο χαρακτήρα και ήθος, όπως ο Λεωνίδας Ευθυμιάδης, το ψηφοδέλτιό μας είναι ανανεωμένο, δυναμικό και πολυσυλλεκτικό. Σηματοδοτεί στην πράξη την ενότητα μιας ποιοτικής ομάδας ανθρώπων με κοινό όραμα καθώς περιλαμβάνει παράγοντες και φίλους του ποδοσφαίρου από κάθε κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο.
Συνδυάζει εμπειρία, νιάτα, αναγνώριση και προοπτική, αφού εκπροσωπούνται σ’ αυτό όλες οι ηλικιακές ομάδες. Αποτελεί ένα μείγμα σύνθεσης ανάμεσα σε στελέχη με θητεία στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και νέα στελέχη που προσθέτουν το δικό τους όραμα και τη δική τους δυναμική. Είμαστε σίγουροι ότι είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας για το μέλλον του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου».

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Ευθυμιάδης σημείωσε: «Μετά από ώριμη σκέψη και με δεδομένη την θέλησή μου για προσφορά, αποφάσισα να ακολουθήσω τον Ηλία Φίλο στην προσπάθεια  που κάνει για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με τον Ηλία Φίλο μας συνδέει  φιλία και αλληλοεκτίμηση, μα πάνω απ΄ όλα κοινό όραμα και κοινές ανησυχίες για το αύριο του ποδοσφαίρου μας. Με χαμηλούς τόνους, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για την επόμενη μέρα της Ένωσης».