Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πως έχει το θέμα Χριστόπουλου με Πλατανιά

Για να δούμε τελικά αν κλείσει στον Πλατανιά ο Χριστόπουλος










Επιβεβαιώνουν, σε ανεπίσημο βέβαια επίπεδο και από τη διοίκηση του Πλατανιά, ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος αποτελεί τον πρώτο στόχο της χανιώτικης ομάδας για τη θέση του προπονητή.
Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία επί της ουσίας, επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να συζητήσουν τις προϋποθέσεις συνεργασίας τους. Το κλίμα φαίνεται ότι προσφέρεται για μια ουσιαστική συζήτηση που θα οδηγήσει ενδεχομένως σε συμφωνία. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει επί της ουσίας κουβέντα, εκείνο που θα αποτελέσει τον καθοριστικό παράγοντα για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, φαίνεται ότι θα είναι το οικονομικό.
Σε κάθε περίπτωση, ο Πλατανιάς, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση Χριστόπουλου έχει στα υπόψιν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο πρώην τεχνικός της Βέροιας έχει αρκετούς υποστηρικτές στη ΔΣ της ΠΑΕ και η περίπτωση του θα μπορούσε να προχωρήσει εάν ναυαγήσει το θέμα με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Πολλούς υποστηρικτές έχει δεδομένα και ο Σάκης Τσιώλης, ωστόσο φάινεται ότι εδώ υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, σε διερευνητική κίνηση των ανθρώπων του Πλατανιά.
Πάντως, ο Πλατανιάς, μολονότι δεν έχει βρει ακόμα προπονητή εξετάζει τις περιπτώσεις δύο γνωστών στα μέρη μας, ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον Ντιέγκο Λεόν πρώην του Εργοτέλη και της Κέρκυρας  που έπαιξε φέτος στην Νέα Σαλαμίνα στην Κύπρο και του Πασχάλη Μελισσά που αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, ενώ και αυτός έχει παίξει παλιότερα στον Εργοτέλη και σε άλλες ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής. Αυτοί οι παίκτες όπως και άλλες περιπτώσεις εξετάζονται από τη διοίκηση του Πλατανιά, που φυσικά περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα του προπονητή.

ΠΗΓΗ: athleticradio.gr