Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Για την αδειοδότηση ένιψε τα χέρια του ο Σαρρής



Μας είδε με....κατανόηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ χωρίς να αλλάξει κάτι επί της ουσίας.









Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης για το γνωστό θέμα της μη αδειοδότησης της Γιαννιώτικης ΠΑΕ. Της μοναδικής απ’ όσες είχαν κάνει έφεση. Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι η επιτροπή αδειοδότησης είναι μια ανεξάρτητη αρχή και καμία παρέμβαση δεν μπορεί να κάνει η Ομοσπονδία.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του προέδρου κου Γιώργου Χρηστοβασίλη με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο κο Γιώργο Σαρρή. Ο κος Χριστοβασίλης εξέθεσε και τεκμηρίωσε, στον κο Σαρρή τους λόγους για τους οποίους θεωρεί άδικη, τόσο την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής, όσο και αυτής των εφέσεων,  να μην αδειοδοτηθεί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,  τονίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να εξυγιανθεί η ομάδα.
Ο κος Σαρρρής, εφόσον αναγνώρισε ότι ο κος Χριστοβασίλης είναι ένας από τους αξιολογότερους παράγοντες στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεκαθάρισε με σαφήνεια και έκανε κατανοητό,  ότι οι επιτροπή αδειοδότησης είναι ανεξάρτητη αρχή στην οποία η ΕΠΟ δεν έχει καμιά απολύτως δυνατότητα παρέμβασης ή επιρροής των μελών της. Άλλωστε, όπως τόνισε, αυτό είναι φανερό και από το ότι ο κος Δημητρίου έκανε αρνητική εισήγηση και για τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν κάνει έφεση, αλλά από την επιτροπή εισακούσθηκε μόνο αυτή που αφορούσε την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, χωρίς βεβαίως να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στην έκδοση της τελικής απόφασης ο κος Δημητρίου.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δέχθηκε τις θέσεις του κου Σαρρή σε ότι αφορά την ΕΠΟ και τον ευχαριστεί για την σημερινή συνάντηση όπου εξέθεσε τις απόψεις της.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, εξακολουθεί να πιστεύει  και γνωρίζει, ότι η ομάδα μας δεν είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος,  κάτι που όπως φαίνεται η ανεξάρτητη επιτροπή αδειοδότησης, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, δεν έλαβε  υπόψη της.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θα συνεχίσει το προκαθορισμένο, πλάνο της και για την φετινή χρονιά, που δεν επηρεάζεται σε κανένα σημείο, από την απόφαση για την αδειοδότηση.

Εκ της ΠΑΕ