Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Τι "παίζει" με ΠΑΣ, Τσαμπούρη και Ανιέτε;

Και οι δύο είναι καλές περιπτώσεις, αλλά ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο θα επαληθευτούν τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν. Στη φωτο ο Σάββας Τσαμπούρης με καταγωγή από την Αετόπετρα Κόνιτσας.






Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι αρχίζουν να βγαίνουν και τα πρώτα ονόματα παικτών που φέρεται να ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ.
Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» ο Γιαννιώτης αμυντικός (οι γονείς του κατάγονται από την Αετόπετρα Κόνιτσας) Σάββας Τσαμπούρης που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης φέρεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΣ με την σημείωση ότι δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την πλευρά της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με τη SPORTDAY και το GOAL τον ΠΑΣ ενδιαφέρει και ο 29χρονος Ισπανός μέσος της Νίκης Βόλου Ανιέτε που φέτος με τη Θεσσαλική ομάδα έκανε στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής 36 συμμετοχές με 17 γκολ. Συν οι 4 συμμετοχές και το 1 γκολ σε αγώνες κυπέλλου. Πέρσι στον Ολυμπιακό Βόλου είχε 39 συμμετοχές (με τα πλέι οφ) και 8 γκολ. Άλλη προϋπηρεσία δεν έχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Ανιέτε Κίντα Αντόνιο Σάλας όπως είναι το πλήρες όνομά του κατά την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος Β’ Εθνικής και στις 26 αγωνιστικές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον όμιλο του Βορρά με 13 γκολ έναντι 12 του Τζιώρα που είναι συμπαίκτης του στη Νίκη Βόλου και 11 γκολ του Μπαλντοβάλιεβ της Κέρκυρας. Στα πλέι οφ σημείωσε άλλα 5 γκολ, όσα και ο Μπουμάλ του Ηρακλή Ψαχνών.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο περιπτώσεις είναι στην κατηγορία άνω των 24 παικτών όπου ο ΠΑΣ δικαιούται μόνο 3 μεταγραφές στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και 1 τον Ιανουάριο.

Οι δικές μας πάγιες θέσεις είναι ότι στα μεταγραφικά κάτι που «παίζει» στην επικαιρότητα καταγράφεται αλλά πάντα θα πρέπει να έχουμε τις επιφυλάξεις μας περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις.