Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Παιχνίδι κλειδί για την άνοδο την Τετάρτη στην Ανατολή

Στο ματς της Ανατολής - Συναράδων θα κριθεί την Τετάρτη, η υπόθεση ανόδου στη Γ' Εθνική από τον 5ο όμιλο των αγώνων κατάταξης. 











Στον 5ο όμιλο των αγώνων κατάταξης η Ανατολή συνέτριψε στα Γιάννινα με 6-2 την Δόξα Γαρδικίου Θεσπρωτίας. Την ίδια ώρα στην Κέρκυρα ο Α. Ο. Συναράδων κέρδισε 3-1 το Φλαμούλι και το έπιασε στην πρώτη θέση, αφού και οι δύο ομάδες έχουν από 10 βαθμούς.
Και εδώ η άνοδος θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, όπου ο Α. Ο. Συναράδων θα παίξει στα Γιάννινα με τον Α. Ο. Ανατολής, ενώ ο Α. Ο. Φλαμουλίου θα παίξει στα Τρίκαλα με τη Δόξα Γαρδικίου. Στην ισοβαθμία μεταξύ Φλαμουλίου και Συναράδων έχουν το πλεονέκτημα οι Φαίακες, γιατί κέρδισαν σήμερα 3-1 ενώ στην έδρα του Φλαμουλίου έχασαν με 2-1. Έτσι παιχνίδι κλειδί είναι το ματς της Ανατολής, όπου ο Α. Ο. Συναράδων με νίκη ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική. Με ισοπαλία των Κερκυραίων στην Ανατολή βγαίνει το Φλαμούλι αν κερδίσει το Γαρδίκι, με ήττα των Κερκυραίων στην Ανατολή βγαίνει το Φλαμούλι ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στο Γαρδίκι. Με ισοπαλία και στα δύο γήπεδα βγαίνει ο Α. Ο. Συναράδων αφού υπερισχύει στην ισοπαλία με το Φλαμούλι. Με λίγα λόγια είναι σε εξέλιξη ένα θρίλερ και το κομβικό σημείο είναι το ματς της Ανατολής που θα παίξουν οι Συναράδες, γιατί η Ανατολή δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Το Φλαμούλι είναι πιο κοντά στη νίκη γιατί παίζει με το αδύναμο Γαρδίκι, αλλά η άνοδός του θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της Ανατολής.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
Α. Ο. Ανατολής – Δόξα Γραδικίου 6-2
Α. Ο. Συναράδων – Φλαμούλι Τρικάλων 3-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 5 αγώνες)
Συναράδες 10
Φλαμούλι 10
Ανατολή 6
Δόξα Γαρδικίου 1



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 4-6-2014 (17:00)
Α. Ο. Ανατολής – Α. Ο. Συναράδων
Φλαμούλι – Δόξα Γαρδικίου