Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Τι γίνεται με Μάντζιο, Τσάβεζ και άλλους παίκτες

Λέτε ο Βαγγέλης Μάντζιος να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα; Για να δούμε...


Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ





Στον ΠΑΣ δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε παίκτες μικρής ηλικίας που ξεχωρίζουν σε μικρότερες κατηγορίες και προς την κατεύθυνση αυτή υπάρχουν απλωμένα δίχτυα από την πλευρά του Πετράκη.
Μετά τη συμφωνία με τον Ηλιάδη από ομάδα της Ημαθίας, επαφές υπάρχουν και με άλλους παίκτες. Μάλιστα  ορισμένοι εξ’ αυτών δοκιμάστηκαν πρόσφατα στα Γιάννινα, όπως έγινε και με τον Ηλιάδη. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμία άλλη εξέλιξη στο μεταγραφικό κομμάτι. Με τον Βαγγέλη Μάντζιο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. 

Την περίπτωση αυτή παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι φίλαθλοι, καθώς πιστεύουν ότι θα είναι μεταγραφή που μπορεί να κάνει τη διαφορά και με τον Μπράνα Ίλιτς να κάνουν ένα δυνατό ποδοσφαιρικό δίδυμο. Τις επόμενες μέρες θα καλέσουν και τον Κριστιάν Τσάβεζ να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τη νέα σαιζόν γιατί η ομάδα είναι σε μια φάση σχεδιασμών και ανασυγκρότησης και όλες οι υπάρχουσες εκκρεμότητες θα πρέπει να κλείσουν. 

Ο Αργεντινός μέσος δεσμεύεται με άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, αλλά για να μη υπάρξουν οι δυσάρεστες καταστάσεις του Ιανουαρίου (ο Τσάβεζ έφυγε για Αργεντινή και ζητούσε μεταγραφή) τώρα πού είναι νωρίς θα προσπαθήσουν να εξακριβώσουν τις προθέσεις του. 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός στην προχτεσινή συνέντευξη Τύπου όπου ξεκαθάρισε πολλά πράγματα που απασχολούσαν την κοινή γνώμη, μη αφήνοντας και το παραμικρό περιθώριο παραπλάνησης αυτής. Τέλος χτες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με το σύνθημα «ΟΛΟΙ, είμαστε η ομάδα… είμαστε ΟΛΗ η ομάδα» έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σαιζόν που τέθηκαν σε κυκλοφορία.