Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κεραυνός εν αιθρία στα Γιάννινα με Λίλα και Βίλα

Στο facebook οι Λίλα και Βίλα ανήγγειλαν την αποχώρησή τους από τον ΠΑΣ Γιάννινα αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους φίλους της ομάδας. Αναμένεται ανακοίνωση της ΠΑΕ














Κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα στα Γιάννινα, όπου πριν από λίγα λεπτά ο Άντι Λίλα μέσω του facebook ανήγγειλε την αποχώρησή του μαζί με τον Εμιλιάνο Βίλα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Περισσότερα δεν διευκρίνισε, ενώ αυτή την ώρα «φωτιά» πήραν τα κινητά ανθρώπων της ομάδας για να δουν τι συμβαίνει. Ωστόσο το μήνυμα του Άντι Λίλα είναι ξεκάθαρο ότι αυτός και ο Εμιλιάνο Βίλα είναι παρελθόν. Μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε και ασφαλώς η αποχώρηση των δύο διεθνών προκαλεί μεγάλα κενά στο ρόστερ της ομάδας, μία μέρα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Το τι και πως αποχωρούν ενώ έχουν συμβόλαιο, θα πρέπει να το ξεκαθαρίσει άμεσα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον λογαριασμό του Άντι Λίλα στο Facebook πριν από λίγα λεπτά αναρτήθηκαν τα εξής:


ΕΓΩ Ο ΑΝΤΙ ΛΙΛΑ &Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΒΙΛΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.
ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΙ & Ο ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ &ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ FORZA PAS..