Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Άγνωστες πτυχές από τη μεταγραφή Γαϊτανίδη στον ΠΑΟΚ

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας με τον Βασίλη Κίτση στο περιθώριο της μεταγραφής του 14χρονου Αντώνη Γαϊτανίδη












Στην ιστοσελίδα του Α. Ο. Γιάννινα αναρτήθηκε το θέμα της μεταγραφής του 14χρονου Αντώνη Γαϊτανίδη στον ΠΑΟΚ, δίνονται λεπτομέρειες πως έκλεισε αυτή η συμφωνία, ενώ παρατίθενται και δηλώσεις του Βασίλη Κίτση.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το aogiannina.gr
Για μία επταετία η Ακαδημία του ΑΟ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, δουλεύοντας με άλλη φιλοσοφία και με άλλα πρότυπα και ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου, συνεχίζει στην εξέλιξη και παραγωγή ταλαντούχων παικτών.
Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η αξιοποίηση του ταλέντου που ακούει στο όνομα Μάριος Οικονόμου(ΠΑΣ Γιάννινα-Κάλιαρι), που για μία τετραετία εκπαιδεύτηκε και εξελίχθηκε στην οικογένεια του ΑΟ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (2003-2007).
Συνεχίζοντας την ίδια προπονητική φιλοσοφία, ακολούθησαν τριάντα (30) και πλέον παίκτες στην Κ-17 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Τελευταίο παράδειγμα το κλείσιμο της μεταγραφής του 14χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Αντώνη  Γαϊτανίδη στον ΠΑΟΚ.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, μετά την εισήγηση του τωρινού του προπονητή στον ΠΑΟΚ, κ. Βασίλη Μήττα, και τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού υπευθύνου των υποδομών της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, ξεκίνησε να παρακολουθείται μετέχοντας σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια εδώ και δυόμιση χρόνια, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Την προηγούμενη Παρασκευή 6/6, μετά τη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και συγκεκριμένα στο γραφείο του προέδρου, παρουσία του κ. Ζήση Βρύζα, του κ. Β. Πουρλιοτόπουλου, του κ. Β. Μήττα, του τεχν. διευθύντη του ΑΟ Γιάννινα και εκπροσώπου του συλλόγου, Βασίλη Κίτση, και της οικογένειας του παιδιού, επήλθε συμφωνία για την μετακίνηση του παίκτη, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις (διαμονή, διατροφή, σχολείο του παίκτη).

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο κ. Βασίλης Κίτσης δήλωσε τα εξής: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη μετακίνηση του Αντώνη στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό, το δρόμο και για άλλα ταλαντούχα παιδιά του συλλόγου μας, ευχαριστώντας την οικογένεια του, που ήταν πάντα δίπλα μας, του ευχόμαστε να παίξει γρήγορα στην πρώτη ομάδα και να φτάσει πολύ ψηλά. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ για την συνεργασία που είχαμε σε όλη αυτή την ευχάριστη διαδικασία".