Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Αλ. Καρύτσας: Ο ΠΑΣ δεν κλείνει ποτέ τις πόρτες

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκος Καρύτσας καταθέτει τις απόψεις του για τις αξιολογήσεις των παιδιών για τις ομάδες νέων του ΠΑΣ Γιάννινα














O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Αλέκος Καρύτσας απαντώντας σε ένα θέμα που έχει σχέση με τις αξιολογήσεις παιδιών από τους υπεύθυνους της Κ-17 τόνισε ότι όσοι δεν αξιολογήθηκαν στην παρούσα χρονική στιγμή, δεν σημαίνει ότι δεν θα παρακολουθούνται από τον ΠΑΣ και ότι θα κλείσουν οι πόρτες γι’ αυτούς.
Τουναντίον τόνισε ότι δεν πρέπει να απογοητευτεί κανένας ποδοσφαιριστής επειδή δεν είναι στη λίστα που ανακοίνωσε πρόσφατα η ΠΑΕ, αφού συνεχώς όλοι οι παίκτες θα είναι υπό παρακολούθηση με σκοπό την αξιολόγησή τους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο facebook ο Αλέκος Καρύτσας: «Οι επιλογές των ποδοσφαιριστών, σε αυτό το επίπεδο γίνονται από προπονητές που έχουν όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, ανάλογη εμπειρία και προπάντων υπευθυνότητα.. Το άγχος όλων σε κάθε περίπτωση είναι να μην αδικηθεί κανείς, γιατί πάνω από όλα έχουν να κάνουν με παιδιά που επ ουδενί δεν πρέπει να απογοητευτούν. Τα κριτήρια της επιλογής είναι καθαρά αγωνιστικά και φυσικά αυτοί που επιλέγουν έχουν και το βάρος της ευθύνης. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, όπου γίνεται η αναφορά των ονομάτων, αυτών που επιλέχθηκαν, είναι σαφής στον τρόπο αντιμετώπισης όλων όσων δοκιμάστηκαν, αναφέροντας πως όσοι δεν έχουν επιλεγεί θα εξακολουθήσουν να είναι υπό παρακολούθηση, εφ όσον πάντα υπάρχει το περιθώριο του να μην έχει γίνει σωστή εκτίμηση για διάφορους λόγους, (να μην αισθάνονταν καλά εκείνες τις ημέρες ο νεαρός ποδοσφαιριστής, να μην ήταν σε καλή κατάσταση κλπ). Οι περισσότεροι πάντως που δοκιμάστηκαν και είχαν προταθεί από προπονητές, αλλά και τους είχαν παρακολουθήσει συνεργάτες της ΠΑΕ από πριν, οπότε υπήρχε και αντίληψη του τι δυνατότητες είχαν. Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι η πόρτα του ΠΑΣ δεν έκλεισε για κανέναν ούτε πρέπει κανείς να απογοητευθεί επειδή δεν επιλέχθηκε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή».