Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ελεύθερος έμεινε ο Γιαννιώτης αμυντικός Χρήστος Λισγάρας

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Χρήστος Λισγάρας που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.










Ο Χρήστος Λισγάρας έφυγε σαν φίλος από τον Αστέρα Τρίπολης καθώς οι Αρκάδες έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Λισγάρα, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Μετά τη λύση του συμβολαίου ο Χρήστος Λισγάρας δήλωσε: «Φεύγω σαν φίλος από μία ομάδα που πλέον έχει καθιερωθεί μεταξύ των κορυφαίων στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αστέρα που με στήριξαν κατά τη διάρκεια όλης της σαιζόν και με βοήθησαν σε όλους τους τομείς.

Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Αστέρα και ευόδωση όλων των στόχων που θα θέσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, γιατί πραγματικά γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά και μία μεγάλη προσπάθεια στις τάξεις της ομάδας».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.blogspot.gr: Ο Χρήστος Λισγάρας γεννήθηκε στις 12-2-1986 στον Κατσικά Ιωαννίνων και από μικρός γράφτηκε στις ακαδημίες της τοπικής Θύελλας. Μάλιστα ήταν στη Μικτή Ομάδα της ΕΠΣΗΠ συμπαίκτης με τον Αλέξη Μιχαήλ και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού όπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον έκανε επαγγελματία. Με την επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού δεν είχε καμία συμμετοχή. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Παναχαϊκή, Βύζαντα Μεγάρων, Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης όπου σήμερα έμεινε ελεύθερος. Πέρασε και μια περιπέτεια με το ντοπάρισμα γι' αυτό είχε φέτος μόνο 4 συμμετοχές στην Αρκαδική ομάδα.