Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Στο Πατριαρχείο φτάνει η χάρη του ΠΑΣ

Στο Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη φτάνει η χάρη του ΠΑΣ













Στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου ΠΑΣ Γιάννινα αναρτήθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου:
Στην Κωνσταντινούπολη και σε διεθνές τουρνουά θα μετέχουν δύο ομάδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από 26 μέχρι 30 Ιουνίου 2014 με αντίστοιχες ομάδες της Τουρκίας. Συγκεκριμένα η προπαιδική ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γεννημένοι 2001-2002) και η ομάδα junior (γενημμένοι 2003-2004) θα μεταβούν στην Πόλη όπου θα δώσουν σειρά αγώνων.

Το ξυλόγλυπτο με το σήμα του ΠΑΣ που θα δοθεί για δώρο στον Πατριάρχη 



Στο περιθώριο των αθλητικών αναμετρήσεων περιλαμβάνεται κρουαζιέρα στο Βόσπορο, επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά και την Κυριακή έχει προγραμματισθεί στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου ημίωρη παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας και επίσκεψη συνάντηση με τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης κ.κ. Βαρθολομαίο, στον οποίο θα δοθούν αναμνηστικά του ΠΑΣ, όπως ο ξυλόγλυπτος ταύρος των Ηπειρωτών που απεικονίζεται στη σχετική φωτογραφία μας και έχει σκαλιστεί σε ξύλο οξυάς.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ


Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι ακαδημίες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γεννημένοι 1999-2000) μετέχουν σε στο 10 διεθνές τουρνουά στη Θεσσαλονίκη Salonika Cup από 27 μέχρι 30 Ιουνίου 2014. Στο τουρνουά που διοργανώνει η ΑΘΛΟΡΓΑΝΩΣΗ του Χαράλαμπου Ψωμιάδη μετέχουν επίσης από την super league οι ομάδες του Αρη και ΠΑΟΚ, ομάδες της Κύπρου και εξωτερικού και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: fcpasgiannina.gr