Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Καλός ο ΠΑΣ "καθάρισε" 2-0 και τον Πλατανιά

Οι παίκτες του ΠΑΣ χαιρετούν τους φιλάθλους πριν από το σημερινό φιλικό με τον Πλατανιά.

ΦΩΤΟ: gianninasports.blogspot.com







Καλή εμφάνιση, ειδικά στο α’ ημίχρονο είχε ο ΠΑΣ και κέρδισε δίκαια 2-0 τον Πλατανιά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο Καρπενήσι. Εκτελεστής ο Μπράνα Ίλιτς που σημείωσε και τα δύο γκολ.
Ο «Άγιαξ» σε γενικές γραμμές ήταν πιο έτοιμος και καλύτερος σαν ομάδα από τον Πλατανιά και δίκαια επικράτησε σε ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Μεταξύ των θεατών ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και αντιπροσωπεία των Blue Vayeros. Όσον αφορά τη μορφή του παιχνιδιού, ο ΠΑΣ ήταν καλός στο α΄ μέρος. Στην επανάληψη ο Πλατανιάς ισορρόπησε τον αγώνα και με τον Μενδρινό είχε δοκάρι στο 66’ και κάποια καλά σουτ που δεν βρήκαν στόχο. Στο 2’ ο Ίλιτς μπήκε από δεξιά στα καρέ του Πλατανιά και «βομβάρδισε» τον τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0. Στο 25’ πάλι ο Ίλιτς μπήκε σφήνα στην άμυνα και με πλασέ έκανε το 2-0.


Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Χατζηθεοδώρου και των εποπτών Κολοκώτσιου και Λιασκόνη.



ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Τσουκαλάς, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Πρωτογεράκης, Γιάκος, Λίλα, Κρητικός, Ηλιάδης, Ίλιτς. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σωτηρίου, Στρούνα, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Χαρίσης, Αυγενικού, Ακόστα, καλογιάννης, Τσάβεζ, Σαπαλίδης, Ιωάννου.



ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Τζεράνο, Ζαραδούκας, Δημήτρης, Αποστολόπουλος, Νόρτεϊ, Τόρες, Αγκιλέρα, Σούκιας, Τσουράκης, Γουνδουλάκης. Μπέριαν. Στην  επανάληψη αγωνίστηκαν και οι  Κοκκάλας, Νέπλιακ, Τσοντάκης, Μενδρινός, Φιγκερόα, Εμιλιάνο, Ναζλίδης, Γιακουμάκης, Ζουμπουλάκης, Χαλκιαδάκης, Ντεντάκης, Τσικουδάκης.



-Με τον ΠΑΣ δοκιμάστηκαν οι Καλογιάννης, Πρωτογεράκης με τον Πετράκη να δηλώνει: «Όλοι είναι υπό αξιολόγηση, δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα».