Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Πρώτη ήττα για ΠΑΣ με 2-1 από τον Πανιώνιο

Τσάβεζ και Σαπαλίδης αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Πανιώνιο που έγινε στο Καρπενήσι











Είχε… καλομάθει στις νίκες ο ΠΑΣ στα φιλικά παιχνίδια του Καρπενησίου, αφού είχε κερδίσει με σκορ 3-1 τον Λεβαδειακό και 2-0 τον Πλατανιά.
Όμως σήμερα στο 3ο και τελευταίο φιλικό στην Ευρυτανία έχασε 2-1 από τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι φάνηκαν καλύτεροι σαν ομάδα και κέρδισαν δίκαια σε γενικές γραμμές  με τα γκολ που σημείωσαν οι Μπούζας (20’) και Σμυρλής (84’). Ο ΠΑΣ είχε ισοφαρίσει στο 40’ 1-1 με τον Τσάβεζ και στο 75’ είχε σουτ- φάουλ στο δοκάρι με τον Ακόστα. Οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμασαν διάφορα σχήματα, έκαναν πολλές αλλαγές και ήταν επόμενο να κυμανθεί το επίπεδο της αναμέτρησης σε χαμηλά επίπεδα. Η αναμέτρηση έγινε στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου παρουσία του προέδρου του ΠΑΣ Γιώργου Χριστοβασίλη και λίγων σχετικά θεατών. Με τον ΠΑΣ δεν αγωνίστηκε ο Ουκρανός Μιλέφσκι γιατί όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΣ δεν θα προχωρήσει στην απόκτησή του, καθώς από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Καρπενήσι. 

Τα γκολ

20’: Ο Πανιώνιος άνοιξε πρώτος το σκορ με κοντινό σουτ του Μπούζα μέσα από την περιοχή, αφού είχε δεχτεί καλή μεταβίβαση από τον Σταυροθανασόπουλο.

40’: Ο ΠΑΣ ισοφάρισε 1-1 με πλασέ από κοντά του Τσάβεζ, αφού είχε προηγηθεί καλή προσπάθεια και ωραία πάσα του Κοροβέση προς τον σκόρερ.
84’: Ο Σμυρλής με κοντινό σουτ έκανε το 2-1 για τον Πανιώνιο. Είχε προηγηθεί σουτ του Γκέζου απέκρουσε ο Παππάς, η μπάλα έφτασε στον σκόρερ που την έσπρωξε στα δίχτυα του ΠΑΣ.


Οι φάσεις

42: Καλό μπάσιμο του Τσάβεζ που άνοιξε την άμυνα του Πανιώνιου, έστρωσε τη μπάλα στον Κοροβέση, αλλά αυτός δεν έβαλε καλά το πόδι του στην προβολή που επιχείρησε με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ. 

43: Ο Γιάκος πήγε να αιφνιδιάσει τον γκολκίπερ του Πανιώνιο, αλλά το μακρινό σουτ έφυγε άουτ.
64’: Καλό σουτ του Νάκου απέκρουσε ο γκολκίπερ του Πανιώνιου. 
75’: Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι σε σουτ του Νόε Ακόστα σε εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκαριών και έφυγε άουτ. 
Κοντά στο γκολ έφτασε ο Πανιώνιος όταν σουτ από κοντά του Π. Γκέζου απέκρουσε ο Βελλίδης.
82’: Ένταση στο γήπεδο εξαιτίας ενός μαρκαρίσματος του Ζαχαράκη στον Ακόστα και μικρή διακοπή μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. 


Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κολοκώτσιος με βοηθούς τους Χρυσαφόπουλο και Παχάν του συνδέσμου Ευρυτανίας.

Οι συνθέσεις


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Κολιοφούκας, Μιχαήλ, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Γιάκος, Τσάβες, Κρητικός.Ίλιτς. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Βελλίδης, Παππάς, Πρωτογεράκης, Αυγενικού, Μπέριος, Χαρίσης, Σαπαλίδης, Ακόστα, Στρούνα, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Ιωάννου, Νάκος. 


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Πάνος, Τασούλας, Χατζησαίας, Παντίδος, Μητρόπουλος, Φουρλάνος, Μπουμάλ, Μασούρας, Μπούζας Σταυροθανασόπουλος. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Χαροντάκης, Τόσκας, Γκέζος Π., Γκέζος Μ., Γίνι, Σμυρλής, Ντάγκρας, Πρέντι.