Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Πως έγινε η ανατροπή με τον Άντι Λίλα

Ο Άντι Λίλα συνεχίζει για άλλα 3 χρόνια στον ΠΑΣ! Η μεγάλη ανατροπή των δεδομένων έγινε σήμερα.













Η μεγάλη ανατροπή στα μεταγραφικά του ΠΑΣ έγινε σήμερα, καθώς από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Άντι Λίλα για άλλα 3 χρόνια!
Είναι γνωστό το θέμα αυτό και πόσο μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στα Γιάννινα, όταν πριν από 15 μέρες οι Λίλα, Βίλα μέσω του Facebook ανήγγειλαν την αποχώρησή τους από τον ΠΑΣ. Ακολούθησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ που επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν σε ισχύ η συμφωνία του Ιανουαρίου και ότι οι παίκτες είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες που δεν μπορούσε να καλύψει ο ΠΑΣ. Ο Λίλα είχε δηλώσει σε Αλβανικά ΜΜΕ ότι θα πάει στη Ριέκα της Κροατίας. Όμως στις 15 αυτές μέρες άλλαξαν πολλά. Υπήρξε προσέγγιση του Γιώργου Χριστοβασίλη με τον Άντι Λίλα, είναι βέβαιο ότι και οι δύο πλευρές νέρωσαν το κρασί τους με συνέπεια να υπάρξει η σημερινή συμφωνία που είναι πολύ σημαντική για τον ΠΑΣ, γιατί παίκτες σαν τον Λίλα δεν βρίσκεις εύκολα στην μεταγραφική αφορά. Ο Βίλα παραμένει ελεύθερος και επειδή όλα τα είδαμε δεν θα μας εκπλήξει να δούμε και αυτόν να συνεχίσει στον ΠΑΣ. Πάντως ο Λίλα καταλαμβάνει μια από τις 3 μεταγραφές άνω των 24 ετών που δικαιούται ο ΠΑΣ και απέμειναν άλλες δύο μεταγραφές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

 ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ANDI LILA θα  παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το 2017!. Ο Αντι  βρέθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη  και υπέγραψε  συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.
 Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ANDI LILA δήλωσε στο pasgiannina.gr. :
Αντι Λίλα: Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε ευτυχισμένοι που τελικά παραμείναμε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στα Γιάννινα.  Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες αλλά η καρδιά μου έλεγε μόνο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Αυτή είναι η ομάδα που αγαπώ  και γι αυτή θέλω να αγωνίζομαι  όσα χρόνια θα παίζω ποδόσφαιρο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη, το Δ.Σ , τον κο Πετράκη και τους συνεργάτες του, κους Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου, Τσελιόπουλο, τον Γενικό αρχηγό κο Νιαρχάκο και όλα τα μέλη της ομάδας, για την αγάπη αλλά και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου,  όπως επίσης και τους φιλάθλους της ομάδας που όλο αυτό τον καιρό με κάθε τρόπο μου έδειξαν το πόσο πολύ ήθελαν να παραμείνω στα Γιάννινα.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι η ομάδα που θα αγωνίζομαι τα επόμενα χρόνια, αλλά πάνω απ όλα είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θα την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπληρώσει τους στόχους της,  που και φέτος θα είναι υψηλοί.