Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Από τις γειτονιές της Αθήνας έφτασε στη σούπερ λίγκα

Ο Μιχάλης Μανιάς πριν πάει στον Άρη αγωνίστηκε σε Μοσχάτο, Ρουφ, Γλυφάδα, Απόλλωνα Σμύρνης (φωτο με τη φανέλα της ιστορικής Ελαφράς Ταξιαρχίας).

Επειδή είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η συμφωνία του ΠΑΣ με τον Μιχάλη Μανιά, καθώς αυτό αναφέρουν και κυανόλευκες πηγές, είναι ευκαιρία να δούμε την ποδοσφαιρική πορεία αυτού του ποδοσφαιριστή.
Βασικά να πούμε ότι γεννήθηκε στις 20-2-1990 στη Ρόδο. Οπότε αν κλείσει στον ΠΑΣ δεν θα πιάσει θέση άνω των 24 ετών. Θα υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια για 2 ακόμα μεταγραφές άνω των 24 ετών, αφού τη μια θέση την έπιασε ο Λίλα με την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Ωστόσο θα είναι μια από τις 2 μεταγραφές που λέει ο Πετράκης ότι θα γίνουν, δηλαδή για επιθετικό και αμυντικό. Παίρνοντας τον Μανιά, θα ψάξει μετά για αμυντικό και ουσιαστικά θα κλείσει και το ρόστερ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κλείσουν οι πόρτες αν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία. Όσο για το Μιχάλη Μανιά, το 2008 σε ηλικία 18 ετών έπαιξε με το Μοσχάτο στη Δ’ Εθνική. Μετά πήγε στο Ρουφ που ήταν στη Γ΄ Εθνική και το καλοκαίρι του 2012 πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης που είχε ανεβεί στη Β’ Εθνική. Κάθισε ένα χρόνο και πέρσι το καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Άρη, όπου λόγω των προβλημάτων πριν από 10 μέρες με τη μεσολάβηση του ΠΣΑΠ έμεινε ελεύθερος. Με τους κίτρινους στο περασμένο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα είχε 31 συμμετοχές και 7 γκολ και 2 συμμετοχές στο κύπελλο.