Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Γ. Πετράκης: Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην κάμερα του SUPER WEB TV μετά το ματς με τον Πλατανιά












Μετά τον αγώνα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής:
«Δεν λέει κάτι το αποτέλεσμα για μένα, γιατί θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα και διαφορετικά. Σημασία έχει ότι τα παιδιά προσπαθούν και δείχνουν καθημερινά καλά δείγματα γραφής. Είμαστε όμως ακόμα στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Το ματς αυτό και τα επόμενα, στόχο έχουν να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε καλά την ώρα που πρέπει».

Για τα θετικά και αρνητικά που εντοπίζει: «Ένα βασικό στοιχείο για μας είναι ότι δεν αλλάξαμε πολύ σαν ομάδα και είμαι κι εγώ από πέρυσι και ξέρω πράγματα. Επομένως η φιλοσοφία και η φυσιογνωμία μένουν ίδια και προσπαθούμε να τα εμπλουτίζουμε. Χρειαζόμαστε όμως πολλές βελτιώσεις με την μπάλα, κάτι που δουλεύουμε καθημερινά».

Για το στυλ παιχνιδιού και τρόπο ανάπτυξης στο α' ημίχρονο: «Όλη μας η μέριμνα είναι το πώς θα γίνουμε επικίνδυνοι και αν μπορεί αυτό να γίνει με αλλαγές παιχνιδιού η βαθιές μπαλιές δεν πρέπει να χάνουμε την ευκαιρία. Είναι σημαντικό να ξέρουμε να αξιοποιούμε τις συνθήκες. Είχαμε καλές επιλογές και στοιχεία καλής κυκλοφορίας μπάλας».
Για τον Φατιόν που δεν έπαιξε και τους άλλους υπό δοκιμή παίκτες: «Δεν πήραμε ακόμα αποφάσεις, όλοι είναι ακόμα υπό αξιολόγηση».