Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Στιγμιότυπα και...τρίτο ημίχρονο από Καρπενήσι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ evrytaniasport.blogspot.gr



Τελευταίο φιλικό για τον ΠΑΣ στο Καρπενήσι κόντρα στον Πανιώνιο και θα καταγράψουμε κάποια στιγμιότυπα από το λεγόμενο τρίτο ημίχρονο του αγώνα.
Παραθέτοντας και φωτογραφίες από την έγκριτη ιστοσελίδα του Καρπενησίου evrytaniasport.blogspot.gr που με τόσο ζήλο και μεράκι επιμελούνται οι αδελφοί Δημήτρης και Παναγιώτης Κολλημένος. Στη φωτογραφία ο ΠΑΣ όπως παρατάχτηκε στο τελευταίο φιλικό με τον Πανιώνιο στο Καρπενήσι. Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γιάκος, Τσουκαλάς, Κολιοφούκας, Ντάσιος. Καθήμενοι Λίλα, Τσάβεζ, Ίλιτς, Κοροβέσης, Κρητικός.


Στο Καρπενήσι είναι από σήμερα και ο Γιαννιώτης μεσοεπιθετικός του Πανιώνιου Χάρης Κωστάκης που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας καθώς είχε χτυπήσει στο τελευταίο φιλικό με τον Ιωνικό, λίγο πριν φύγουν οι παίκτες για διακοπές. Στη φωτογραφία αριστερά ο Χάρης Κωστάκης με τον συμπαίκτη του Σπύρο Αποστόλου. Όσο για τον Χάρη Κωστάκη να σημειώσουμε ότι σύντομα αρχίζει προπονήσεις και στον Πανιώνιο που έχουν…ντοκτορά στο να αναδεικνύουν ποδοσφαιριστές, περιμένουν απ’ αυτόν να πάρει την ευκαιρία που θα του δώσουν. 


Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης δεν έχασε και αυτό το παιχνίδι, καθώς ταξίδεψε αυθημερόν από την Αθήνα με τον γιό του Παναγιώτη. Στην φωτογραφία σε μια γωνιά στις εξέδρες, ο Γιώργος Χριστοβασίλης όρθιος με τον Δημήτρη Νιαρχάκο. Στη σειρά των καθημένων ο Σάββας Παντελίδης, με τον συνεργάτη του Τάκη Γιαννόπουλο και άλλους θεατές του αγώνα.


Ένα μεγάλο μέρος του αγώνα είδε επίσης ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος και ο Γιάννης Θωμαίδης, βοηθός του Γιάννη Χριστόπουλου. Είναι λογικό οι προπονητές να θέλουν να δουν την κατάσταση και των άλλων ομάδων. Στη  φωτογραφία ο Μάκης Χάβος με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Μπελεβώνη. Με τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ θα παίξει στις 2 Αυγούστου στο Αγρίνιο και στις 9 Αυγούστου στα Γιάννινα.



Ο Αντώνης Μανίκας είναι η ψυχή του Πανιώνιου τα τελευταία χρόνια. Ασφαλώς και ήταν κοντά στην αποστολή των κυανέρυθρων. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 φύλαξε με επιτυχία για ένα χρόνο και τα γκολπόστ του ΠΑΣ Γιάννινα. Και στον ένα αυτό χρόνο παρουσίας στα Γιάννινα έκανε διαχρονικούς φίλους και είναι από τους ανθρώπους που πάντα έχουν να λένε και έναν καλό λόγο για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Στο στιγμιότυπο ο Αντώνης Μανίκας με τον Ευρυτάνα προπονητή Λεωνίδα Τσιγαρίδα.

Στο ματς του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο 17χρονος γκολκίπερ Παππάς που δοκιμάζεται από την ομάδα νέων Κ-17. Μάλιστα αντικατέστησε στο 80’ τον Βελλίδη. Βασικός γκολκίπερ ξεκίνησε ο Κολιοφούκας. Δεν αγωνίστηκε χτες ο Σωτηρίου. Όπως είναι γνωστό ένας εκ των Κολιοφούκα και Παππά θα γίνει επαγγελματίας μαζί με τους Βελλίδη και Σωτηρίου. Στο στιγμιότυπο ο Βελλίδης παραδίδει τη θέση του στο νεαρό Παππά.


Και τα φιλικά παιχνίδια, έχουν τις εντάσεις και τα νεύρα. Άλλωστε όλα μέσα στο ποδόσφαιρο είναι. Μπάλα παίζουν οι παίκτες και όχι πινκ πογκ. Έτσι σε μια φάση στο β’ ημίχρονο με αφορμή ένα σκληρό μαρκάρισμα του Ζαχαράκη στον Ακόστα παρουσιάστηκε ένταση αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, όπως φαίνεται στη φωτογραφία ηρέμησαν τα πνεύματα.


ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.evrytaniasport.blogspot.gr