Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο Λεβαδειακός έχασε το ματς και τον Βασιλείου

Συνεχίζονται στο Καρπενήσι τα φιλικά. Το ματς Πλατανιά - Λεβαδειακός 2-0 παρακολουθούν και οι "κατάσκοποι" άλλων ομάδων. Διακρίνονται από δεξιά Νιαρχάκος, Γεωργουλόπουλος, Χουλιάρας (γιατρός ΠΑΣ), Μπελεβώνης (τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού). ΦΩΤΟ: evrytaniasport.blogspot.gr


Φιλική νίκη για τον Πλατανιά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι, με τους Κρητικούς να επικρατούν 2-0.
Ωστόσο, από το παιχνίδι αποχώρησε τραυματίας ο Στέλιος Βασιλείου για τον Λεβαδειακό, με τους ανθρώπους της ομάδας να αγωνιούν για την κατάστασή του, καθώς αυτός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός, δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, σε μια κόντρα έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει το αριστερό του χέρι... Δεν έχει αποκλειστεί για την ώρα το σενάριο που τον θέλει να το έχει σπάσει, ωστόσο περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά τις εξετάσεις...
Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος και κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-0. Το σκορ άνοιξε με πλασέ ο Τσοντάκης στο 19' και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 76' ο Σούκιας με κεφαλιά. Οι κρητικοί θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλο τέρμα, καθώς ο Τσουράκης είχε και δοκάρι.
Οι συνθέσεις:
Πλατάνιας: Κοκαλάς (46' Περιστερίδης), Ζουμπουλάκης (46' Αποστολόπουλος), Αγγιλέρα (63' Χαλκιαδάκης), Νέπλιακ (63' Σούκιας), Ζαραδούκας (46' Ντεντάκης), Τουράκης (63' Τσικουδάκης), Σέχου (46' Δημήτρης), Μενδρινός (46' Νόρντει), Τσοντάκης (46' Βεριάν), Ναζλίδης (46' Γουνδουλάκης), Φιγκέιρα (46' Τόρες).

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης (46' Πριζόφσκι), Νικολακάκης (46' Σκέμπης), Πρόζιτς (70' Γιάντσης), Μάγκας, Ίνεζ (46' Κώτσιος), Ζίτο (59' Μαχαίρας), Ρούμπεν Γκόμεζ (59' Αποστολόπουλος), Θέος (46' Βούκσεβιτς), Μιλοσάβλιεβ (63' Αποστολόπουλος Κ'), Ορτέγα (63' Βασιλείου, 73' Καπό), Μάντζιος (46' Γούόρντεν).
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr