Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ακόμα και "κατασκοπία" είχε το πρόγραμμα

Μετά την επίπονη προετοιμασία στο Καρπενήσι, διήμερο ρεπό έχουν οι παίκτες. Ο Πετράκης δεν έχασε την ευκαιρία να "κατασκοπεύσει" και τον Αστέρα Τρίπολης.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Διήμερο ρεπό στους παίκτες για ξεκούραση και κάποιες βουτιές στις γειτονικές παραλίες του Ιονίου πελάγους έδωσε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης με την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι.
Προχτές βράδυ στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή έγινε ένα μικρό πάρτι σε επιτρεπτές ώρες, χτες το πρωί έγινε κανονικά προπόνηση και στη συνέχεια με το λεωφορείο της ΠΑΕ η κυανόλευκη ομάδα επέστρεψε στη βάση της. Ο Κρητικός τεχνικός μίλησε και στους παίκτες εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι αλλά και από τη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία, ζητώντας απ’ αυτούς να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια και στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει μέχρι την Κυριακή 24 Αυγούστου που προγραμματίστηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα Γιάννινα με τον Ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα ο Πετράκης και οι συνεργάτες του μαζί στο ξενοδοχείο παρακολούθησαν το παιχνίδι της Πελοποννησιακής ομάδας με τη Ροβανιέμι, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τα ματς κόντρα στη Μάϊντζ για να «κατασκοπεύσουν» την ομάδα του Μοριά. 

Το αξιοσημείωτο είναι ότι και πέρσι ο ΠΑΣ έκανε πρεμιέρα με τον Αστέρα, αλλά στην Τρίπολη, ενώ φέτος θα γίνει στους «Ζωσιμάδες» με την ίδια ομάδα. Στην τελευταία προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι Τσάβεζ, Κοροβέσης, αλλά δεν είναι κάτι το σοβαρό και τη Δευτέρα θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα, όπως και στο φιλικό μέσα στη Βέροια που θα γίνει την Τετάρτη 30 Ιουλίου.  Μπορεί για τους παίκτες αυτό το διήμερο να είναι μια βαθιά ανάσα ξεκούρασης, μετά την επίπονη προετοιμασία στο Καρπενήσι, αλλά στην ατζέντα του Γιάννη Πετράκη υπάρχουν και άλλα θέματα για ενεργοποίηση. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει με τους παίκτες που είναι υπό δοκιμή και επίσης θα πρέπει να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι μεταγραφικές αναζητήσεις, καθώς αναμένεται να γίνουν ακόμα 2 μεταγραφές άνω των 24 ετών. Τουλάχιστον στο τελευταίο 15νθήμερο πριν από την πρεμιέρα να είναι έτοιμο το τελικό ρόστερ για να προλάβουν και οι παίκτες που θα αποκτηθούν να παίξουν στα τελευταία φιλικά παιχνίδια. 

Ο Αντώνης Ηλιάδης που θα αποκτηθεί από τον ΠΑΣ

Από Δευτέρα με Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Αντώνη Ηλιάδη που φάνηκε ότι ικανοποίησε τον Πετράκη στο διάστημα της μέχρι τώρα προετοιμασίας. Όσον αφορά πάλι τα μεταγραφικά, είναι άγνωστο που έχει στρέψει τις κεραίες του ο ΠΑΣ και δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο που να φαίνεται στους ορίζοντες. Το βέβαιο είναι ότι όσοι παίκτες έχουν προταθεί από το εξωτερικό, θα έρθουν να τους δει ο Πετράκης σε τι κατάσταση είναι και μετά θα γίνουν συζητήσεις συνεργασίας, καθώς πρόσφατο είναι το παράδειγμα με τον Ουκρανό Μιλέφσκι, που είχε μεν βαρύ όνομα αλλά όχι τον  βαθμό ετοιμότητας που ήθελε ο προπονητής του ΠΑΣ.

Συνεχίζουν οι ομάδες νέων

Κανονικά και χωρίς προβλήματα συνεχίζουν την προετοιμασία και οι ομάδες νέων Κ-20 και Κ-17 του ΠΑΣ υπό την επίβλεψη των προπονητών Γιάννη Τάτση και Χρήστου Αγγέλη αντίστοιχα. Σήμερα Σάββατο στις 8 το πρωί θα προπονηθούν στο ΠΕΑΚΙ και οι δύο ομάδες και στη συνέχεια το ραντεβού το γήπεδο θα είναι για τη Δευτέρα, έχοντας την Κυριακή ρεπό. Χτες η Κ-20 προπονήθηκε το πρωί και η Κ-17 το απόγευμα, παρά την καταιγίδα που ξέσπασε στα Γιάννινα.