Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό του ΠΑΣ

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε η προετοιμασία του "Άγιαξ" για τη νέα σαιζόν












Με τον καθιερωμένο αγιασμό για να πάνε όλα καλά στη νέα χρονιά, έγινε σήμερα το βράδυ στο ΠΕΑΚΙ και η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ.
Η παρουσία των φιλάθλων στην «πρώτη» του ΠΑΣ ήταν σχετικά λίγη σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος, ο υπεύθυνος αγωνιστικού Γιώργος Ιωάννου, ο υπεύθυνος ασφαλείας Φόντας Βρόσγος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αλέκος Καρύτσας, η υπεύθυνη μάρκετινγκ Μαίρη Πεζοδρόμου, ο πρόεδρος του σταδίου Γιώργος Σουκουβέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς με μέλη της διοίκησης, ο πρόεδρος του συλλόγου προπονητών Θανάσης Γιωτίτσας, ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΣ Θανάσης Χαρίσης, ο Γιώργος Γιαννάκης, οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των ομάδων νέων Κ-20 και Κ-17 όπως και εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων ακαδημιών Ελπίδες Ιωαννίνων και Ατρόμητος ’95. 

Η πρώτη προπόνηση των παικτών στο ΠΕΑΚΙ



Μετά τον αγιασμό και τις δηλώσεις έγινε η πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του. Απουσίαζε μόνο ο Στρούνα που λόγω κάποιων υποχρεώσεων στη Σλοβενία έχει άδεια και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες μέρες. Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Βελλίδης, Σωτηρίου, Κολιοφούκας, Ντάσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Μουσκάϊ. Τζημόπουλος, Τσάβεζ, Αυγενικού, Σκόνδρας, Χαρίσης, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ιωάννου, Κρητικός, Κοροβέσης,  Καμπέρης, Γιάκος, Ίλιτς, Σαπαλίδης, Νάκος, Ηλιάδης ενώ θα προστεθεί και ο Στρούνα. Επίσης προπονούνται και αρκετοί παίκτες από την ομάδα νέων Κ-20 που θα αξιολογηθούν από τον Πετράκη. Πάντως το τελικό ρόστερ θα είναι 28 παίκτες μαζί με τους 4 τερματοφύλακες (24+4). Η αναχώρηση για το Καρπενήσι θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 8 Ιουλίου. 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣ