Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Θ. Χαρίσης: Γίνεται σημαντική προσπάθεια με τα νέα παιδιά

Ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΣ Θανάσης Χαρίσης σε ένα στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.












Στο σημερινό αγιασμό δεν μπορούσε να μη εκπροσωπηθεί και ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού υπάρχει μια συνέχεια στην ιστορία της ομάδας.
Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και παλιό ποδοσφαιριστή Θανάση Χαρίση που σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ δήλωσε και τα εξής: «Στη φετινή χρονιά εύχομαι να έχει δύναμη και κουράγιο η ομάδα μας και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της σούπερ λιγκ. Θέλω να πιστεύω ότι ορισμένα πράγματα θα διευθετηθούν προς το καλύτερο και η χρονιά θα τελειώσει με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις. Ελπίζω και ο πρόεδρος ακούγοντας και το φίλαθλο κοινό αίσθημα, να κάνει τις κινήσεις που πρέπει, για να ενδυναμωθεί και άλλο η ομάδα μας και να μπορέσει να σταθεί επάξια στη σούπερ λιγκ. Εύχομαι υγεία σε όλους, καλή δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας και λίγη υπομονή να έχουν οι φίλαθλοί μας».

Για τα νέα παιδιά από τα Γιάννινα που προωθούνται στην ομάδα ο Θανάσης Χαρίσης ανέφερε: «Αυτό είναι ευχάριστο. Εγώ δεν ξεχνώ και τη δική μου πορεία, από πού ξεκίνησα για να έρθω στον ΠΑΣ. Είναι ένα καλό βήμα αυτό που γίνεται με τους νέους ποδοσφαιριστές, θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά θα προσεχθούν γιατί υπάρχει ποδοσφαιρικό ταλέντο στα Γιάννινα και με τη βοήθεια των προπονητών κάποια στιγμή θα καθιερωθούν στην ομάδα για να μπορέσουν να τη βοηθήσουν».