Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ο θρυλικός "Λόκο" παραμένει σταθερά στο ποδόσφαιρο

Ο θρυλικός Εδουάρδο Κοντογιωργάκης μια ζωή ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Επανεξελέγη πρόεδρος στον "Ατρόμητο '95"














Ο θρυλικός «Λόκο», ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης, που έγραψε τη δική του ιστορία στα γήπεδα με την ένδοξη φανέλα του ΠΑΣ, συνεχίζει να είναι στα γήπεδα.
Αυτός έχει εδώ και χρόνια όλη τη φροντίδα για τη λειτουργία του συλλόγου «Ατρόμητος ‘95» από τον οποίο έχουν βγει σημαντικοί ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα κάνει σπουδαία δουλειά και στο «Loco Club» που έχει στο Σταυράκι. Όπως διαβάζουμε στην έγκριτη ιστοσελίδα sportsioannina.gr ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης επανεξελέγη πρόεδρος στον Ατρόμητο. Να διευκρινίσουμε ότι Ριγκάνι είναι το επώνυμο του Εδουάρδο από τον πατέρα του, αλλά για να διευκολυνθεί η Ελληνοποίησή του στη δεκαετία του ’70 που ήρθε από την Αργεντινή στα Γιάννινα, καθώς δεν επιτρεπόταν ξένοι παίκτες, πήρε το όνομα της μητέρας του που έχει καταγωγή από τη Χίο και είναι Ελληνίδα. Γι' αυτό και το 1979 ο Αλκέτας Παναγούλιας τον κάλεσε στην Εθνική Ομάδα. 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο στον «Ατρόμητος ‘95» συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Ριγκάνι (Κοντογιωργάκης) Εντουάρντο

Α΄ Αντιπρόεδρος: Γιαννούλας Ευάγγελος
Β΄ Αντιπρόεδρος: Μάτσης Θωμάς
Γενικός Γραμματέας: Δράμαλης Σαράντης
Ταμίας: Λεωνίδας Μαλισσόβας
Αναπληρωτής Γραμματέας: Παργανάς Κωνσταντίνος
Γενικός Αρχηγός: Ξυδιάς Εμμανουήλ
Έφορος Υλικού: Γκατζόγιας Χρήστος
Μέλος: Λένης Κωνσταντίνος
Αναπληρωματικά μέλη : Αναστασιάδης Βύρων, Ζώης Απόστολος, Παπαϊωάννου Μαρία



Μετά την ανάδειξη του Δ.Σ. στην ομάδα, η διοικητικοί παράγοντες θα εξετάσουν όλα τα υπόλοιπά που χρειάζεται η ομάδα για να είναι πανέτοιμη τον Σεπτέμβριο για την έναρξη των πρωταθλημάτων. Επίσης θα κατέλθουν ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.ΗΠ.