Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Μεταγραφές: Ποιους έκοψε και ποιους ενέκρινε ο Πετράκης

Ο Αντώνης Ηλιάδης πέρασε τις εξετάσεις και θα ενταχτεί επίσημα στο δυναμικό του ΠΑΣ











Σύμφωνα με πληροφορίες του gianninasports.blogspot.gr μετά και το 3ο φιλικό με τον Πανιώνιο, ο Γιάννης Πετράκης άναψε το πράσινο φως για την οριστική απόκτηση του Αντώνη Ηλιάδη.
Ο νεαρός παίκτης από την Ένωση Αποστόλου Παύλου Ημαθίας χρησιμοποιήθηκε και στα τρία φιλικά του Καρπενησίου και άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ είναι και σε μια ηλικία (γεννήθηκε στις 27-7-1993) που έχει  μέλλον μπροστά του. Τη σαιζόν που έφυγε στη Γ’ Εθνική με την Ένωση Αποστόλου Παύλου είχε 23 συμμετοχές και 5 γκολ.
Κόπηκε ο Ουκρανός επιθετικός Αρτέμ Μιλιέφσκι γιατί κρίθηκε από τον Γιάννη Πετράκη ανέτοιμος για να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και αποχώρησε από το Καρπενήσι. Επίσης αποχώρησε και ο 22χρονος Παναγιώτης Καλογιάννης που την περασμένη σαιζόν είχε 7 συμμετοχές με τον Ατρόμητο Πειραιά στη Γ’ Εθνική, ενώ πριν αγωνίστηκε σε Βύζαντα, Θρασύβουλο, περνώντας και από τον Πανιώνιο.
Η μεταγραφή του Άντονι Φατιόν θα κριθεί στο αν πάρει προσεχώς την ελληνική υπηκοότητα για να προσμετρηθεί η μεταγραφή του κάτω των 24 ετών. Είναι δύσκολο να προχωρήσει με τα τωρινά δεδομένα ο ΠΑΣ στην απόκτησή του και να κλείσει μία από τις δύο θέσεις άνω των 24 ετών που δικαιούται.
Στο Καρπενήσι παραμένει ο 21χρονος αμυντικός Κώστας Πρωτογεράκης που είναι ελεύθερος από τον Ατσαλένιο για τον οποίο θα αποφασίσει ο Πετράκης τις επόμενες μέρες.
Τελος υπό αξιολόγηση είναι και οι παίκτες από τις ομάδες νέων του ΠΑΣ Κολιοφούκας, Παππάς, Τάχιας, Πασχάλης.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Γιάννης Πετράκης οι μεταγραφικές αναζητήσεις στρέφονται προς την κατεύθυνση: «Χρειαζόμαστε έναν παίκτη επιθετικά κι έναν στην άμυνα, γιατί με την απώλεια του Κολοβέτσιου μεταφέρουμε τον Μιχαήλ εκεί, οπότε χρειαζόμαστε παίκτη που να παίζει αριστερό μπακ ή κεντρικός αμυντικός».