Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο αριστερός μπακ Λακίσεβιτς στόχος του ΠΑΣ;

Ο Σλόμποταν Λακίσεβιτς από το Μαυροβούνιο φέρεται σαν στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η έγκριτη ιστοσελίδα a-sports.gr αναφέρει σε ρεπορτάζ ότι ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου Μαυροβούνιου Σλόμποταν Λακίσεβιτς που παίζει αριστερό μπακ στην Τσέλικ Ζένιτσα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ.
Στο πρόσωπο του Σλόμπονταν Λακίσεβιτς φαίνεται πως έχει καταλήξει ο ΠΑΣ Γιάννινα για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του έχουν τσεκάρει τον παίκτη και οι διοικούντες έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές μαζί του.
Πρόκειται για 26χρονο Μαυροβούνιο ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε 18 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλικ Ζένιτσα, στην οποία ανήκει τα τελευταία δύο χρόνια.
Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν χωρίς να καταφέρει να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα (21 συμμετοχές με την β’ ομάδα).
Ακολούθησαν οι Βέχεν, Μπούντνοστ, Βέλεζ Μόσταρ και Πεκς προτού πάρει μεταγραφή στην Τσέλικ, ενώ έχει αγωνιστεί και μία φορά με το εθνόσημο στο στήθος το 2010.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις του ΠΑΣ με τον Λακίσεβιτς είναι προχωρημένες χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει ακόμα συμφωνία.

ΠΗΓΗ: a-sports.gr