Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Στον Πανιώνιο περιμένουν την επιστροφή Κωστάκη

Αριστερά ο Χάρης Κωστάκης παρακολουθεί τον φιλικό αγώνα ΠΑΣ - Πανιώνιος στο Καρπενήσι. (ΦΩΤΟ evrytaniasport.blogspot.gr)

Στο Καρπενήσι είναι από την Τρίτη και ο Γιαννιώτης μεσοεπιθετικός του Πανιώνιου Χάρης Κωστάκης που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας καθώς είχε χτυπήσει στο τελευταίο φιλικό με τον Ιωνικό, λίγο πριν φύγουν οι παίκτες για διακοπές.
Να σημειώσουμε ότι ο προικισμένος ποδοσφαιριστής σύντομα αρχίζει προπονήσεις στον Πανιώνιο που έχουν…ντοκτορά στο να αναδεικνύουν ποδοσφαιριστές, περιμένοντας απ’ αυτόν να πάρει την ευκαιρία που θα του δώσουν. Ο Πανιώνιος είναι μακράν η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που έχει τον τρόπο να παίρνει ταλαντούχους παίκτες από μικρές ομάδες και να τους αξιοποιεί. Απόδειξη ότι κάθε χρόνο κάνει «παιδομάζωμα» από κάθε περιοχή της Ελλάδας και επίσης κάθε χρόνο δίνει παίκτες σε μεγάλες ομάδες.  

Να φανταστείτε ότι 4 από τους 22 παίκτες της εθνικής ομάδας που είχε ο Σάντος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έκαναν τα πρώτα επαγγελματικά βήματα στον Πανιώνιο. Και αναφερόμαστε στους Μανιάτη, Τζιόλη, Σάμαρη, Τζαβέλα. Κι αν αρχίσουμε να αναφέρουμε τους παίκτες που ανέδειξε ο Πανιώνιος και έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες, δεν θα τελειώσουμε ούτε τον Δεκαπενταύγουστο.  Πάντως στον Χάρη Κωστάκη ποντάρουν πολλά οι κυανέρυθροι και έπεσαν πάνω του για να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα καλά στο πόδι και να αρχίσει προπονήσεις.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι τον παρακολουθεί προσωπικά ο πρόεδρος του Πανιώνιου Χρήστος Δάρρας που ήταν πολλά χρόνια γιατρός του Ολυμπιακού. Μάλιστα με το δικό του αυτοκίνητο ο Κωστάκης πήγε στο Καρπενήσι να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή που γύρισε από το Βέρμιο. Ο Γιαννιώτης μέσος ακολουθεί πιστά το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στο Καρπενήσι, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του γιατί η νέα σαιζόν είναι γι’ αυτόν μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του.