Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Όπως πέρσι έτσι και φέτος στην επικαιρότητα ο Τσάβεζ

Πέρσι τέτοιο καιρό έφτασε στα Γιάννινα ο Κριστιάν Τσάβεζ. Για να δούμε φέτος θα δικαιώσει τις προσδοκίες των Γιαννιωτών φιλάθλων;


Πέρσι τέτοια μέρα στην αθλητική επικαιρότητα επικρατούσε η άφιξη στα Γιάννινα του Κριστιάν Τσάβεζ. Αλλά και φέτος αν δούμε τα αθλητικά ρεπορτάζ, πάλι για τον Τσάβεζ μιλάνε, καθώς ήταν από τους καλύτερους παίκτες στα φιλικά που έγιναν στο Καρπενήσι υποσχόμενος να προσφέρει πολλά φέτος στην ομάδα.
Ας θυμηθούμε την αθλητική επικαιρότητα πέρσι τέτοια μέρα, διαβάζοντας στο φύλλο του «Η.Α» της 24ης Ιουλίου 2013 και τα εξής: «Στον αστερισμό του Κριστιάν Τσάβες που είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ και μάλιστα με υποδοχή στο αεροδρόμιο, κάτι που είχε να γίνει από την έλευση του Καρίμ Φεγκρούς το 2010, κινούνται όλα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το βιογραφικό, η Αργεντίνικη καταγωγή που προκαλεί πολλούς συνειρμούς στους Γιαννιώτες, η καλή ηλικία για ποδόσφαιρο (γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1987), το γεγονός ότι φαίνεται διψασμένος για μπάλα βάσει των δηλώσεων που έκανε, η απόκτησή του από τη Νάπολι που κόστισε 1,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι στοιχεία που συζητούνται ευρέως στα Γιάννινα με τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή αυτή. Στα Γιάννινα έφτασε προχτές βράδυ δηλώνοντας «θέλω να βάλω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και να πετύχουμε όποιο στόχο βάλουμε» και από χτες το πρωί ξεκίνησε προπονήσεις. Λογικό είναι να μη ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα, δεδομένου ότι προχτές βράδυ έφτασε στην πόλη μας και αρχικά θα κάνει ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στα επίπεδα των άλλων παικτών σε ότι έχει σχέση με την προετοιμασία και τη φυσική κατάσταση. Παράλληλα θα κάνει και εργομετρικά για να δουν στο τεχνικό τημ την κατάσταση που βρίσκεται».