Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Πετράκης: Με ηρεμία και σύνεση θα πάμε μπροστά

Ο Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του και τους παίκτες στο σημερινό αγιασμό












Τα μεταγραφικά σχέδια του ΠΑΣ αποκάλυψε ο Γιάννης Πετράκης μετά τον αγιασμό σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν είναι υπέρ των πολλών μεταγραφών γιατί η ομάδα έχει μια πολύ καλή βάση αλλά θέλει ένα παίκτη στη θέση του Λίλα και άλλους δύο για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά. Προφανώς θα εννοούσε τους παίκτες που θα είναι άνω των 24 ετών και θα έρθουν από το εξωτερικό έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα. 

Όταν ρωτήθηκε για το πώς διαμορφώνεται το ρόστερ ο Κρητικός τεχνικός δήλωσε: «Η ομάδα θα κάνει ακόμα κάποιες προσθήκες. Η ομάδα έχει μια βάση και εγώ δεν είμαι υπέρ των πολλών προσθαφαιρέσεων γιατί έχω μια πάρα πολλή καλή βάση. Να έχουμε ηρεμία, σύνεση και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να βοηθήσουμε την ομάδα. Θα χρειαστούμε ένα παίκτη για να αντικαταστήσει το Λίλα και άλλους δύο παίκτες για να ενισχυθούμε μεσοεπιθετικά».

Για το ξεκίνημα της νέας σαιζόν τόνισε: «θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Από την δική μας πλευρά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε προς μια θετική κατεύθυνση».

Για τα παιδιά που δοκιμάζονται από την ομάδα νέων Κ-20 και το πότε θα κριθούν σημείωσε: «Αυτό θα το δείξει η ίδια η πράξη. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο σ’ αυτό. Μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να προωθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά».

Για την κλήρωση σχολίασε: «Με όλους θα παίξουμε εντός και εκτός. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σταθερά βήματα».


Ο κ. Πετράκης είπε επίσης ότι στο ρόστερ θα είναι 24 παίκτες συν 4 τερματοφύλακες ενώ θα γίνουν και άλλα φιλικά μέσα στον Αύγουστο πλην αυτών που ανακοινώθηκαν για να μπορέσουν να πάρουν παιχνίδια όλα τα παιδιά.