Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Αρχίζουν στον ΠΑΣ τα κρίσιμα τεστ

Στη Βέροια παίζει σήμερα Τετάρτη και ώρα 18:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα


Μετά την προετοιμασία στο Καρπενήσι και μια μέρα πριν μπει ο Αύγουστος που πάντα μυρίζει πρωτάθλημα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ανοίγει ένα κύκλο φιλικών αγώνων, με σκοπό ο Γιάννης Πετράκης να τεστάρει την ομάδα για να καταλήξει στο σχήμα της πρεμιέρας αλλά παράλληλα να μοντάρει την ομάδα και να τη δώσει τη φρεσκάδα που χρειάζεται.
Η αρχή θα γίνει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Βέροια όπου ο ΠΑΣ θα αναμετρηθεί με τη «Βασίλισσα» που αυτή την εποχή κάνει προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Αμέσως μετά το Σάββατο θα υποδεχτεί στο στάδιο «Ζωσιμάδες τον Παναιτωλικό. 

Αναμένεται να γίνει σήμερα στη Βέροια ένα ενδιαφέρον παιχνίδι δύο ομάδων που θα προσπαθήσουν να εξασφαλίζουν βασικά την κατηγορία στο πρωτάθλημα και από εκεί ότι μπορέσουν να κάνουν καλύτερο. Ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, αφού όλοι θα ταξιδέψουν το μεσημέρι για Βέροια, αλλά κάποιοι που έχουν ένα προβάδισμα για την ενδεκάδα θα αρχίσουν σταδιακά να παίρνουν μεγαλύτερο χρόνο. Με τη Βέροια θα γίνει και επαναληπτικό παιχνίδι στα Γιάννινα στις 13 Αυγούστου. Στις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών ο Γιάννης Πετράκης έδωσε μεγάλο βάρος σε ασκήσεις τακτικής και διτέρματα μικρής διάρκειας σε μικρούς χώρους. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν απώλειες από τραυματισμούς και όλοι είναι στη διάθεση του τεχνικού τημ.