Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Στιγμιότυπα από την προετοιμασία στο Καρπενήσι

Στιγμιότυπα από την προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι. 


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ







Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται στο Καρπενήσι η προετοιμασία του ΠΑΣ και χτες με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε ο κύκλος των φιλικών αγώνων.


-Οι ΠΑΣ και Λεβαδειακός μένουν στο ξενοδοχείο AVARIS, ενώ στο Montana μένουν Πλατανιάς και Παναιτωλικός. Τη Κυριακή  που θα πάει Καρπενήσι ο Πανιώνιος θα μείνει στο Hellas Country. Για το λόγο αυτό σήμερα πάει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ο πρόεδρος του Πανιωνίου Χρήστος Δάρρας και θα μείνει μέχρι Κυριακή που θα υποδεχτεί την ομάδα.

-Αργότερα στο Καρπενήσι θα κάνουν προετοιμασία ο Παναιγιάλειος, η Καλλιθέα, η Λαμία, ίσως και κάποια άλλη ομάδα που δεν έγινε ακόμα γνωστή. Αλλά και μπασκετικές ομάδες προτιμούν την Ευρυτανία, όπως η Εθνική Ελλάδος, η ΑΕΚ, η Ούνιξ Καζάν του Αργύρη Πεδουλάκη και πιθανόν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

-Στα δικά μας τα Τζουμέρκα δεν μπορεί να αναπτυχθεί ο αθλητικός τουρισμός; Δηλαδή δεν κάποια ξενοδοχεία να αποκτήσουν αθλητική υποδομή και να φιλοξενούν ομάδες για προετοιμασία;

-Νέος γιατρός υπάρχει στον ΠΑΣ, αφού ο Κώστας Πάτρας έχει άλλες υποχρεώσεις και δεν μπορεί να ακολουθεί την ομάδα. Στο Καρπενήσι είναι με την ομάδα ο ορθοπεδικός Βασίλειος Χουλιάρας. Στο ιατρικό τημ είναι ακόμα και οι φυσιοθεραπευτές Φίλιππος Σκόρδος και Κώστας Στέφου.

-Φροντιστές της ομάδας είναι οι Φίλιππος Ζαρογιάννης και Στέφανος Αγγέλης.

-Την Κυριακή το πρωί θα επισκεφτεί η αποστολή του ΠΑΣ το Μοναστήρι της Παναγιάς στην Προυσσό Ευρυτανίας και θα παρακολουθήσουν όλοι μαζί την Θεία Λειτουργία.

-Στο πρώτο βασικό στάδιο προετοιμασίας πέφτει μεγάλο βάρος στη φυσική κατάσταση και είναι επόμενο να «ξεθεώνει» τους παίκτες ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου. Πάντως πολλές φορές μετά τις χρονομετρήσεις, ακούστηκε να λέει «μπράβο» στους παίκτες.

-ΠΑΣ και Λεβαδειακός γυμνάζονται στο ιδιόκτητο γήπεδο του ξενοδοχείου AVARIS που είναι στο νότιο τμήμα της πόλης και σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο που είναι σε ένα λόγο στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, σαν να είναι η βεράντα της περιοχής. Το πρόγραμμα, ποιος θα κάνει λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα προπόνηση, βγαίνει σε συνεργασία των προπονητών Πετράκη, Παντελίδη και των υπόλοιπων υπευθύνων της ομάδας χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

-Παναιτωλικός και Πλατανιάς προπονούνται στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της πόλης, που είναι έξω απ’ αυτή δίπλα από την εθνική οδό για Λαμία. Προφανώς το ξενοδοχείο Montana έχει σύμβαση με το Δήμο για να χρησιμοποιούν οι ομάδες το αθλητικό κέντρο που έχει τρία γήπεδα με χόρτο.


-Όσο για τον Πανιώνιο δεν έγινε γνωστό που θα προπονείται αλλά πιθανόν στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, εκεί που είναι Πλατανιάς και Παναιτωλικός.