Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Με πάθος και διάθεση ανεβάζουν στροφές στον ΠΑΣ

Οι παίκτες του ΠΑΣ σε μια αναμνηστική φωτογραφία με το ξεκίνημα της προετοιμασίας







Συνεχίστηκε και σήμερα για 2η μέρα η προετοιμασία του ΠΑΣ υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.
Μάλιστα το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ έγινε και δίτερμα μικρής διάρκειας και ασκήσεις τακτικής με τη μπάλα, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τερματοφύλακες με τον εκπαιδευτή Χρήστο Τσελιόπουλο, πλην των Βελλίδη, Σωτηρίου που συμμετείχαν για λίγο στο δίτερμα στο μισό γήπεδο. Είναι οι πρώτες μέρες προετοιμασίας που είναι δύσκολες για τους παίκτες καθώς προέρχονται από τις καλοκαιρινές διακοπές και χρειάζεται ένα στάδιο προσαρμογής. 

Πάντως στον ΠΑΣ υπάρχει μεγάλη διάθεση όλων για σκληρή δουλειά, ώστε μέσα απ’ αυτή να βγει η δυναμική της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα. Στο πρώτο διήμερο των προπονήσεων όλα πάνε καλά. Μάλιστα στο δίτερμα μεγάλα κέφια είχε και ο Κριστιάν Τσάβεζ που σημείωσε ένα γκολ και έβγαλε πολλές κάθετες πάσες. Αναμένεται να είναι μια εσωτερική μεταγραφή υπό την έννοια ο καλός και προπονημένος Τσάβεζ έχει να δώσει πολύ περισσότερα απ’ αυτά που έδωσε πέρσι.


Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο ΠΕΑΚΙ μέχρι την Τρίτη που θα γίνει η αναχώρηση για το Καρπενήσι. Ο Γιάννης Πετράκης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις πρώτες εντυπώσεις της προετοιμασίας και παράλληλα έχει εκφράσει και δημόσια την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ που μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας,  με τις 2-3 προσθήκες που θα γίνουν. Και όταν ο υπεύθυνος προπονητής έχει αυτές τις τοποθετήσεις τότε οι απόψεις των «προπονητών της εξέδρας» ή «των προπονητών του πληκτρολογίου» δεν έχουν καμία σημασία. 

Αυτή τη στιγμή κάνουν προπονήσεις 6 παίκτες από την ομάδα νέων που θα αξιολογηθούν. Ο Κρητικός τεχνικός το ξεκαθάρισε ότι στο ρόστερ θα υπάρχουν 24 παίκτες συν 4 τερματοφύλακες. Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι εντείνονται και οι προσπάθειες στο μεταγραφικό μέτωπο για να κλείσουν κάποιοι παίκτες που έχουν επιλεγεί και είναι σε διαπραγματεύσεις ο Γιώργος Χριστοβασίλης.