Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

LIVE Βέροια - ΠΑΣ 0-1 (Τελικό αποτέλεσμα)


Ανανεώνετε συνεχώς τη σελίδα υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης


Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα Βέροια - ΠΑΣ από το δημοτικό στάδιο Βέροιας. Είναι το πρώτο φιλικό για τον "Άγιαξ" μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι

1': Έναρξη του αγώνα με ένα περίργο φαινόμενο να έχει ηλιοφάνεια και να βρέχει δυνατά!

3': Συνεχίζει η δυνατη βροχή. Η Βέροια εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Καλτσά από καλή θέση αλλά βρήκε το τείχος του ΠΑΣ.
5': Συνεχίζει να βρέχει καταρρακτωδώς και ο αγωνιστικός χώρος είναι ολισθηρός. Ελαφρά στη μύρη χτύπησε ο Ντάσιος και του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες. Δεν είναι κάτι σοβαρό και συνεχίζει το παιχνίδι.

8': Καλή ευκαιρία για τη Βέροια όταν ο Καλτσάς κατέβασε τη μπάλα από δεξιά, έκανε τη σέντρα ο Μπεν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή που βρήκε το σώμα του Τζημόπουλου και απομακρύνθηκε.

Όσο για την διάταξη του ΠΑΣ: Παίζει με 4-2-3-1 έχοντας τερματοφύλακα το Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον Ντάσιο, αριστερό τον Κοροβέση, στο κέντρο της άμυνας Τζημόπουλο, Μιχαήλ, αμυντικά χαφ τους Τσουκαλά, Λίλα, δεξί χαφ Ακόστα, αριστερό Τσάβεζ στο κέντρο ο Γιάκος και στην επίθεση ο Ίλιτς.

13':Παρατηρήσεις στον Ακόστα για ένα σκληρό φάουλ (που έφυγε ανεκμετάλλευτο) στον Κατσούλη.

16': Γκολ για τον ΠΑΣ με τον Ίλιτς. Η φάση ξεκίνησε από το Τζημόπουλο που έκανε την κάθετη πάσα, ο Γιάκος έστρωσε τον Ίλιτς που καιροφυλακτούσε με πλασέ έκανε το Βέροια - ΠΑΣ 0-1. 

Σταμάτησε η βροχή, συνεχίζεται η ζέστη.... Στα 17 πρώτα λεπτά η Βέροια φάνηκε πιό απειλητική από τον ΠΑΣ και δημιούργησε κάποιες φάσεις μπροστά από τα καρέ του Βελλίδη.  Ο Πετράκης ζητά από τους παίκτες να είναι ουσιαστικοί στα μαρκαρίσματα και να μη αφήνουν χώρους. Ωστόσο ο ΠΑΣ σε μια από τις λίγες επιθέσεις πέτυχε το γκολ.

22΄: Καλή σέντρα του Ακόστα, βρέθηκε σε θέση βολής ο Ίλιτς αλλά με υπόδειξη του επόπτη καταλογίστηκε οφσάϊντ, παρότι ο Σέρβος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, η φάση είναι ως μη γενόμενη.

24': Σέντρα από αριστερά του Κοροβέση κεφαλιά του Γιάκου απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Βέρτζος αλλά πάλι καταλογίστηκε ο παίκτης του ΠΑΣ σε θέση οφσάϊντ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του για την υπόδειξη του επόπτη. 

Ισορρόπησε τον αγώνα ο ΠΑΣ μετά την επιτυχία του τέρματος με το Ίλιτς. Επιπλέον άρχισε να παίρνει μπροστά τι κέντρο, να βγαίνουν πάσες από τα πλάγια στα καρέ της Βέροιας και να παίζει ο "Άγιαξ" ποδόσφαιρο με ποιότητα.

27': Ένα δυνατό σουτ του Λίλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Καντιμοίρη. Ο διεθνής Αλβανός άσσος πήγε να αιφνιδιάσει από μακριά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι παρότι που ήταν ένα καλό ξηρό σουτ.

28': Πλασαριστό φάουλ του Βάσκες η μπάλα έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει το Βελλίδη αφού δεν βρέθηκε και παίκτης της Βέροιας να την τσιμπήσει για τα δίχτυα.

30': Σε κόρνερ του Βάσκες ο Μπεν γλίστρησε αλλά κράτησε τη μπάλα και το γυριστό σουτ από κοντά έφυγε άουτ.

33': Ο Τσάβεζ με τραβέρσα πήγε να βρει το κεφάλι του Τσουκαλά που μπήκε στον κενό χώρο, αλλά βγήκε ο Καντιμοίρης και μπλόκαρε τη μπάλα.

36': Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Γιάκος έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλο, έδωσε πιό αριστερά στον Τσάβεζ, αυτός με τη μία έβγαλε σε θέση βολής τον Τσουκαλά που πήγε να περάσει τη μπάλα με "καμάρα" πάνω από τον Καντιμοίρη που επιχειρούσε έξοδο, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Καλός ο συνδυασμός, καλό το πλασέ, αλλά η μπάλα δεν κάνει πάντα τα χατίρια.

Μετά το 30' το σχήμα του ΠΑΣ έγινε πιο επιθετικό, καθώς έγινε 4-4-2 έχοντας στην κορυφή Ίλιτς, Γιάκο και στο κέντρο την τετράδα Λίλα, Τσουκαλά, Τσάβεζ, Ακόστα. Η άμυνα παραμένει η ίδια με Ντάσιο, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Κοροβέση. 

43': Ο Μπεν έξυπνα πήγε να παραβιάσει πέφτοντας εντυπωσιακά όταν βγήκε και απέκρουσε ο Βελλίδης αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ και ο παίκτης της Βέροιας παραδέχτηκε ότι δεν ήταν τίποτα αλλά γλίστρησε!

45+1': Σε αντεπίθεση του ΠΑΣ ο Γιάκος έβγαλε διαγώνια μπαλιά δεξιά στον Ακόστα, που έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.

ΛΗΞΗ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46': Έναρξη του β' ημιχρόνου

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε το β' ημίχρονο με την ίδια ενδεκάδα και την ίδια διάταξη. Όσο αφορά τη Βέροια την θεση του Μαλον πήρε ο Μουρατιδης, την θεση του Κατσουλη ο Ουνγιαλιδης, την θεση του Παυλιδη ο Σεντρικ, την θεση του Βασκες ο Παπαδοπουλος, την θεση του Ντογου ο Μπαργκαν και την θεση του Βεργωνη ο Τσιαμης.


46': Δοκάρι για τη Βέροια, όταν ο Μπεν σε πάσα του Σέντρικ έκανε το πλασέ αλλά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

60': Καλό συρτό σουτ του Σέντρικ έφυγε ελάχιστα άουτ. 

61': Ο Τσάβεζ αντέδρασε με χαμόγελο στον διαιτητή όταν καταλόγισε φάουλ σε ένα "σκαμνάκι" που έκανε στον Βέρτζο. Άκουσε μερικά "Γαλλικά" από την εξέδρα αλλά και πολλά "μπράβο" από τους συμπαίκτες του. 

62': Συνεχίζει ο ΠΑΣ να παίζει με τη ίδια ενδεκάδα και αυτό είναι μια ένδειξη ότι οι παίκτες αυτοί έχουν ένα προβάδισμα για τη βασική ενδεκάδα, αν και ακόμα είναι νωρίς. 

65': Αρκετοί παίκτες του ΠΑΣ υπό την επίβλεψη του Βασίλη Αλεξίου προθερμαίνονται πίσω από την εστία της Βέροιας. Σε λίγο θα υπάρξουν οι πρώτες αλλαγές για τον ΠΑΣ.

68': Αποχώρησε καταχειροκροτούμενος ο Μπεν δίνοντας τη θέση του στο Μάνο

70': Έντεκα αλλαγές για τον ΠΑΣ και στο ματς πέρασαν οι Σωτηρίου, Στρούνα, Μπέριος, Σκόνδρας, Μουσκάι, Κρητικός, Ιωάννου, Χαρίσης, Νάκος, Ηλιάδης, Σαπαλίδης. 

73': Καλό σουτ του Μάνου από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε καλά τοποθετημένος ο Σωτηρίου. 

80': Άρχισε πάλι δυνατή βροχή στη Βέροια. 

82' : Φάουλ Κρητικού από δεξιά καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου Μπέριου απέκρουσε ο γκολκίπερ της Βέροιας. 

90': Σκοτείνιασε σχεδόν από τη βροχή και τα μαύρα σύννεφα στη Βέροια.

90+1: Τέλος του αγώνα νικητής ο ΠΑΣ με 1-0. 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής του αγώνα ο Καραντώνης (Ημαθίας) με βοηθούς τους Γιάντση, Παπαδάλη (Ημαθίας).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Κατσούλης (46' Ουνγιαλλίδης), Μαλόν (46' Μουρατίδης), Βέρτζος, Όστοιτς (84' Μελικιώτης) Βάσκες (46' Παπαδόπουλος - 78' Κάρλος Βίγια), Παυλίδης (46' Σέντρακ), Βεργώνης (46' Τσιάμης), Καλτσάς (76' Πρίσλει), Μπεν (68' Μάνος), Ντόγος (46' Μπαργκάν).

ΠΑΣ: Βελλίδης (70' Σωτηρίου), Ντάσιος (70' Στρούνα), Τζημόπουλος (70' Σκόνδρας), Μιχαήλ (70' Μπέριος), Κοροβέσης (70' Μουσκάϊ), Ακόστα (70' Κρητικός), Λίλα (70' Ιωάννου), Τσουκαλάς (70' Χαρίσης), Τσάβεζ (70' Νάκος), Γιάκος (70' Ηλιάδης), Ίλιτς (70' Σαπαλίδης).

ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΒΕΡΟΙΑ: Χαβιέρ, Μουρατίδης, Μελικιώτης, Ουνγιαλίδης, Σέντρικ, Βιλαέσκουσα Κάρλος, Μάνος, Μπαργκάν, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρογκότης, Πρίσλει.

ΠΑΣ: Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Στρούνα, Κρητικός, Χαρίσης, Αυγενικού, Ηλιάδης, Νάκος, Σαπαλίδης, Ιωάννου.