Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Τριάρα η Α. Ε. Καραϊσκάκης μέσα στην Κοζάνη

Συνεχίζει η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά, καθώς κέρδισε 3-1 μέσα στην Κοζάνη.

Ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να επαναληφθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (πιθανότατα οι δύο ομάδες να τοποθετηθούν στον ίδιο όμιλο) διεξήχθη την Κυριακή (17/8) στο γήπεδο Ξηρολίμνης.

Η Κοζάνη υποδέχθηκε την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία και θα επιστρέψει στη βάση της νικήτρια, αφού επικράτησε με 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και πιο δεμένοι σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας τους σε αντίθεση με την Κοζάνη που φάνηκε να έχει δρόμο μπροστά της.
Η Κοζάνη πάντως ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε δοκάρι στο 5’ με τον Τσικόπουλο, αλλά η συνέχεια ανήκει στους Αρτινούς.
Στο 20’ ο Γραβάνης έπειτα από ασίστ του Χούσου άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο πλασέ και στο 29’ ο Στάντσεβιτς νίκησε για δεύτερη φορά τον Μπαντή, γράφοντας το 2-0.
Με την έναρξη του β’ μέρους οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κουτσούμπα στο 48’, αλλά στο 67’ ο Βσίλιεβιτς τους έδωσε τη χαριστική βολή διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
ΚΟΖΑΝΗ (Γιάννης Προβίδας): Μπαντής (60 Χατζηγιαννάκης), Ντούκα (73 Σαμαράς), Ματούλας (78 Βαλαής), Μήνος (57 λ.τ. Μπιμπίρης), Καραμπατζάκης (80 Μαλούτας), Πιέτρα, Γιαουτζής (46 Ντεμιράϊ), Χαματάϊ (75 Μπίντσης), Γκέγκα (37 λ.τ. Κατσούμπας), Γ. Τσικόπουλος (80 Αλλά), Κυρ. Παπαδόπουλος (80 Μπατμάς).
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης (46 Γκορτζής), Μαργαρίτης (82 Κατσαρός), Παναγιώτου (60 Βασίλας), Αβραμίδης (82 Νταλάκας), Κακάβας (46 Πέτσας), Κόλλινς (82 Δήμας), Κυριάκης (70 Καλπακούλας), Στάντσεβιτς (46 Παγώνης), Γραβάνης (63 Μπαλάφας), Καβαλλάρης (55 Βασίλιεβιτς), Χούσος (75 Κατσούλας).

ΠΗΓΗ: a-sports.gr