Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Έκαναν ανάλυση των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Ανάλυση των αγώνων του Σαββατοκύριακου έκαναν ο Πετράκης και οι συνεργάτες του για να βρουν τα συν και πλην της ομάδας.


Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση έβγαλε ο ΠΑΣ με τον Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του να κάνουν τον απολογισμό, τσεκάροντας τα θετικά και αρνητικά που παρατηρήθηκαν.
Ειδικά η προσοχή και η ανάλυση έχει επικεντρωθεί στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου η ομάδα των Ιωαννίνων ξεκίνησε πολύ άσχημα, έπεσε εύκολο θύμα στις ορέξεις των γηπεδούχων, βρέθηκε να χάνει από το α’ ημίχρονο με 3-0, σε σημείο διασυρμού, αφού τα «καναρίνια» μπορούσαν να ρίξουν ακόμα 5 και 6 γκολ αν καρποφορούσαν το δοκάρι και οι ευκαιρίες που είχαν. 

Αυτό προσπαθούν να εξηγήσουν στον ΠΑΣ και τι συνετέλεσε στην επανάληψη που ο ΠΑΣ άλλαξε τη ροή του αγώνα, βελτίωσε την απόδοσή του, έκλεισε διαδρόμους και είχε ευκαιρίες να βάλει σε μπελάδες τους γηπεδούχους που από το 55’ με 60’ και μετά τα βρήκαν μπαστούνια. Το ματς με την Α. Ε. Καραϊσκάκης που έγινε το απόγευμα της Κυριακής ήρθε μεν σε δεύτερη μοίρα, αλλά ο Πετράκης που έκανε το κοουτσάρισμα το είδε με ενδιαφέρον για να τσεκάρει και τους νέους παίκτες που αγωνίστηκαν αλλά και τους υπόλοιπους που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια. Και τα δύο ματς πέρασαν από ένα φιλτράρισμα από πλευράς τεχνικής ηγεσίας για να εκτιμηθεί αρμοδίως η κατάσταση της ομάδας και να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να τη συνέχεια. Περισσότερο συζητήθηκε στα Γιάννινα το ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς ήταν και η 3η ήττα στη σειρά των φιλικών. 

Η φωτογραφία είναι από το agrinio-sports.gr