Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Μη παρασυρθούμε από τα αποτελέσματα των φιλικών

Στηρίζουμε την ομάδα που είναι πάνω απ' όλα χωρίς να μας παρασύρουν τα αποτελέσματα των φιλικών.

ΦΩΤΟ: super-fm.gr

Δύο ήττες για τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα, μέσα σε λίγες μέρες (Σάββατο 1-0 από τον Παναιτωλικό, σήμερα επίσης 1-0 από την Κέρκυρα) για τον κόσμο δεν είναι και ότι καλύτερο.
Γιατί ο κόσμος λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα και θέλει η ομάδα του να κερδίζει. Όμως αλλιώς βλέπει ένα φιλικό παιχνίδι ο κόσμος και αλλιώς ένας προπονητής. Είναι εντελώς διαφορετικοί οι ρόλοι και η οπτική γωνία. Ναι μεν οι μέτριες εμφανίσεις της ομάδας στον κόσμο δημιουργούν έναν προβληματισμό, ναι μεν τα άσχημα αποτελέσματα επηρεάζουν την ψυχολογία, αλλά αυτό δεν αποτελεί το κριτήριο για το πώς θα πορευτεί η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη που παρουσιάζονται κατά λέξη σε άλλο σημείο από το gianninasports.blogspot.com είναι καθησυχαστικές αφού σωστά τονίζει ότι γίνεται μια σκληρή δουλειά με καθημερινές διπλές προπονήσεις, ώστε η ομάδα να φορτσάρει και να φέρει καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και όχι στα φιλικά. Και επειδή κατά το παρελθόν είδαμε ομάδες που να σχίζουν στα φιλικά και να μη πάνε καλά στο πρωτάθλημα και αντίστροφα, δεν θα πούμε τίποτα άλλο για το σημερινό παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν θα μας παρασύρουν οι διπλές ήττες των τελευταίων ημερών για να…. αφορίσουμε την ομάδα, την δε υψηλή κριτική ας αφήσουμε να την κάνουν άλλοι που ενδεχομένως να μη ήταν στο γήπεδο αλλά με βάση το τι… άκουσαν στο καφενείο θα διαμορφώσουν άποψη.

Στηρίζουμε την ομάδα, που για εμάς είναι πάνω απ’ όλα και περιμένουμε να συνεχιστεί η σκληρή προσπάθεια ώστε να μας αποζημιώσει με το παραπάνω στο πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Αν υπάρχουν ελλείψεις, αδυναμίες, είναι κάτι που αφορά τον προπονητή και τη διοίκηση για να βρουν λύσεις.