Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τι γίνεται με τους γκολκίπερ μετά την απόκτηση Γιαννιώτη

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα


Τον 22χρονο γκολκίπερ Ανδρέα Γιαννιώτη πήρε δανεικό για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την περασμένη σαιζόν ο διεθνής με την εθνική ελπίδων γκολκίπερ ήταν δανεικός από τους ερυθρόλευκους στον Φωστήρα όπου στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής είχε 14 συμμετοχές.
Στην ιεραρχία θα είναι 3ος γκολκίπερ μετά από Βελλίδη και Σωτηρίου και ο 4ος της παρέας θα είναι ένας εκ των Κολιοφούκα ή Παππά που θα γίνει επαγγελματίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις του παίκτη

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Γιαννιώτη, για ένα χρόνο. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του,  ο Ανδρέας Γιαννιώτης δήλωσε στο pasgiannina.gr: Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  και  ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη τον προπονητή μου κο Πετράκη, τους συνεργάτες του κους Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου και Τσελιόπουλο, όπως και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κο Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο ώστε να τους δικαιώσω. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο.
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης γεννήθηκε στις 18-12-1992, έχει ύψος 1,99, βάρος 84 Kgr και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Την περίοδο 2011-12 βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ  ως ο καλύτερος ΝΈΟΣ ποδοσφαιριστής και καλύτερος τερματοφύλακας της Γ  Εθνικής. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Προηγούμενες ομάδες: Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς, Θρακικός Άνω Μητρουσίου, Εθνικός Γαζώρου, Ολυμπιακός, Φωστήρας.