Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Οι ΠΑΕ παίρνουν προσωρινές ενημερότητες

Όσες ΠΑΕ δεν είχαν, πήραν προσωρινές ενημερότητες. Ο ΠΑΣ μόνο φορολογική. 


Πανιώνιος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα παίρνουν παράταση μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου για να εξασφαλίσουν φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα. Θέλοντας να δώσει, έστω και προσωρινά, λύση στο πρόβλημα του ΟΦΗ, του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με το φλέγον ζήτημα των ενημεροτήτων η Πολιτεία δίνει παράταση στις τρεις ομάδες προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον σχετικό κανονικό αν κάποια ομάδα δεν έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα δεν μπορεί να εκδώσει δελτία για τους ποδοσφαιριστές της, καλείται σε απολογία και κινδυνεύει ακόμη και με αφαίρεση βαθμών. Ωστόσο, δελτία έχουν εκδώσει κανονικά και οι 18 ομάδες της Super League, χωρίς να πληρούν τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις.
Έτσι η Πολιτεία θέλοντας να τις διευκολύνει και να τις βγάλει από τη δύσκολη θέση, με τροπολογία που θα ψηφιστεί την Τρίτη (26/8) τους δίνει προθεσμία μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου προκειμένου να λύσουν το πρόβλημά τους. Συγκεκριμένα λοιπόν η τροπολογία δίνει προσωρινή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στον ΟΦΗ, ασφαλιστική ενημερότητα στον Πανιώνιο και φορολογική ενημερότητα στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τις 18 Αυγούστου ως τις 23/9.

ΠΗΓΗ: onsports.gr

Σημείωση gianninasports.blogspot.com Ο Πανιώνιος με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι πήρε κανονική ενημερότητα και όχι προσωρινή.