Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ακόμα και στο Λουτράκι υπάρχει Γιαννιώτης παίκτης!

Ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μπελεβέτης στο μέσον με παράγοντες της ομάδας Α. Ο. Λουτράκι. Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ένας ακόμα Γιαννιώτης παίκτης θα είναι στο χώρο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μπελεβέτη, γέννημα θρέμμα του χωριού Κατσικά Ιωαννίνων (συγχωριανός του Χρήστου Λισγάρα και του Παύλου Βαρτζιώτη), που μεταγράφηκε από την Καλαμάτα στον "Α.Ο. Λουτράκι", μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1970 και ανέβηκε φέτος στη Γ' Εθνική.
Είναι ο δεύτερος Γιαννιώτης παίκτης που θα παίξει στην όμορφη λουτρόπολη του Κορινθιακού, αφού στην άλλη ιστορική ομάδα της πόλης, τον Ολυμπιακό Λουτρακίου αγωνίστηκε στη διετία 2008-2010 (Δ’ Εθνική) και ο γκολκίπερ (επίσης από το χωριό Κατσικά) Ξενοφώντας Μάντζιος. Και κάτι άλλο που έχει σχέση με την ποδοσφαιρική ιστορία του  Λουτρακίου και των Ιωαννίνων. Εκεί ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και ο Αλέξης Κούγιας, πριν μεταγραφεί στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του ΠΑΣ την τετραετία 2004-2008! Επίσης φέτος στον Α. Ο. Λουτράκι προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Φίλιππος Μπολοβίνης που πέρασε με την ίδια ειδικότητα και από το τεχνικό τημ του ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα στις 19 Σεπτεμβρίου με προπονητή τον Στεφάν Ντεμόλ είχε αντικαταστήσει τον Χρήστο Τσελιόπουλο.

Για τη μεταγραφή του Βαγγέλη Μπελεβέτη από την Καλαμάτα στον ΠΑΣ παραθέτουμε το ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (aoloutraki.gr)

Στην επίσημη παρουσίαση του Βαγγέλη Μπελεβέτη, του νέου μετεγγραφικού αποκτήματος των «οράνιε», προχώρησε σήμερα η διοίκηση του Α.Ο Λουτράκι.
Ο Βαγγέλης Μπελεβέτης κατάγεται από τα Γιάννενα, έχει ύψος 1.88 και έχει πολύχρονη παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί στον Π.Α.Σ Πρεβέζης,στην Αναγέννηση Άρτας, στον Εορδαϊκό, στη Δόξα Κρανούλας, στον Α.Ο Πλατανιά και στην Καλαμάτα. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος (μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας) συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της ομάδας και αποτελεί μια από τις τελευταίες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της φετινής χρονιάς.
Με αφορμή την παρουσίαση του νέου μέλους της οικογένειας του Α.Ο Λουτράκι, ο αντιπρόεδρος κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στο νέο μετεγγραφικό απόκτημα αλλά και γενικότερα στον μετεγγραφικό σχεδιασμό που ακολούθησε η ομάδα.
« Βάσει του πλάνου που είχαμε καταρτίσει μαζί με τον προπονητή της ομάδας από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου, όλα έχουν πάει κατ’ευχήν. Είχαμε ήδη από τα μέσα Ιουλίου συμπληρώσει το 90% του έμψυχου δυναμικού. Αποκτήσαμε έτσι μια άνεση  χρόνου να αναζητήσουμε ακόμη δύο-τρεις προσθήκες χωρίς βιασύνη και άγχος. Η πρώτη προσθήκη ήταν ο τερματοφύλακας Γιάννης Καλλιακμάνης. Ακολούθησε η απόκτηση του νεαρού Φλεβάρη. Μια πιο «απλή» περίπτωση, αφού ο ποδοσφαιριστής μόνο άγνωστος δεν μας ήταν, ενώ παράλληλα συμμετείχε στα δοκιμαστικά που διοργανώσαμε τον Ιούνιο. Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία στο τέλος Ιουλίου με παρόντες όλους τους ποδοσφαιριστές της. Η σημερινή προσθήκη του Βαγγέλη στην ομάδα μας είναι ένα από τα τελευταία κομμάτια του «παζλ». Ο Βαγγέλης διαθέτει κάποια αγωνιστικά χαρακτηριστικά ως ποδοσφαιριστής που μας έλειπαν και αναζητούσαμε. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει από τις εθνικές κατηγορίες πιστεύω ότι τον κάνουν μια εξαιρετική επιλογή. Τρέφουμε  μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο και σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα παρουσιάσουμε μια ομάδα αξιόλογη και ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.»
Ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του κ. Μεσολόγγη για πρώτη φορά στην πρωϊνή προπόνηση της Πέμπτης, αφού πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει τη μετακόμισή του στο Λουτράκι.