Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Με τον Κάμπορα η Βέροια κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Κάμπορα στα γραφεία της Βέροιας υπογράφει το νέο συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα".


Το προτελευταίο τεστ της φετινής προετοιμασίας της δίνει την Τετάρτη (13/08, 18:30) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία πηγαίνει στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Χοσέ Γκρανέρο θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει για μία ακόμη φορά την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.
Επίσης θα έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Αργεντινό επιθετικό Χαβιέ Κάμπορα.
Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πριν από δύο εβδομάδες, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να φεύγει νικητής από την πρωτεύουσα της Ημαθίας με σκορ 1-0 (15’ Ίλιτς).

Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά...

Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, στις τάξεις των «κυανέρυθρων» επικρατεί στην κυριολεξία «οργασμός» και όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα υπάρξουν αρκετές ανακοινώσεις!
Σήμερα το απόγευμα έφτασε στην πόλη της Βέροιας ο 22χρονος Ιταλοσουηδός επιθετικός Νικολάο Ντουμίτρου για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του (για ένα χρόνο) από τη Νάπολι, ενώ μεθαύριο Πέμπτη θα έρθει στην Ελλάδα και ο 32χρονος Αργεντινός μεσοαμυντικός Ρομπέρτο Μπατιόν, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της «Βασίλισσας».
Η υπόθεση της μεταγραφής του 25χρονου Γαλλομαροκινού φορ Σαμίρ Μπενμεζιάν έχει «παγώσει» προσωρινά και ίσως αυτό να οφείλεται στην αναμονή της απάντησης του Δημήτρη Παπαδόπουλου, στον οποίο οι «κυανέρυθροι» έχουν καταθέσει μια αρκετά δελεαστική πρόταση.
Σχετικά με το θέμα της απόκτησης του Αριέλ Ιμπαγάσα, οι πληροφορίες μας λένε ότι μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση και θα έχει θετική έκβαση για τους Βεροιώτες, με τον πολύπειρο μέσο να ντύνεται στα «κυανέρυθρα» και να αποτελεί σίγουρα ένα από τα «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού στην Σούπερ Λίγκα!
Η μεταγραφική ενίσχυση πάντως δεν θα σταματήσει εδώ για τη «Βασίλισσα», αφού η νέα διοίκηση έχει στόχο να φέρει άλλους δύο ικανότατους ποδοσφαιριστές, έναν έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα που αγωνιζόταν σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έναν νεαρό διεθνή μεσοαμυντικό!

ΠΗΓΗ: kerkidasport.gr