Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Με Ναδάλες και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ

Και σήμερα Κυριακή προπονήθηκε με την ομάδα του ΠΑΣ ο Ισπανός αμυντικός Ναδάλες. Ο Πετράκης ξεκίνησε από σήμερα μίνι προετοιμασία.

Στις 5 η ώρα το πρωί έφτασε στα Γιάννινα από την Κομοτηνή η αποστολή του ΠΑΣ και το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ έγινε κανονικά προπόνηση υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του.
Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος θα γίνει ένα μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας για να διατηρήσει η ομάδα της φόρμα της για το ματς της 3ης αγωνιστικής με την Ξάνθη στα Γιάννινα. Θα απουσιάσουν κάποιες μέρες οι διεθνείς Στρούνα, Λίλα γιατί κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες Σλοβενίας και Αλβανίας αντίστοιχα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κριστιάν Τσάβεζ που έχει πρόβλημα με τους προσαγωγούς. Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στην Κομοτηνή, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Και στην σημερινή προπόνηση έλαβε μέρος ο Ισπανός αμυντικός Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες, άλλο ένα γεγονός που ενισχύει τις πληροφορίες που ανέφερε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το gianninasports.blogspot.com ότι θα αποκτηθεί από τον ΠΑΣ και αύριο Δευτέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα. 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (31/8)

Αποκατάσταση για όσους αγωνίσθηκαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν με ασκήσεις ειδικής αντοχής και αγωνιστικά παιχνίδια.  Απουσίαζαν οι Στρούνα, Λίλα, κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους και αναχώρησαν, σήμερα, προκειμένου να ενσωματωθούν στις αντίστοιχες αποστολές, ενώ ο Τσάβες ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.