Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Τον Ποτουρίδη από τη Νοβάρα πήρε ο Πανθρακικός

Τον Γιάννη Ποτουρίδη από την Ιταλική Νοβάρα πήρε ο Πανθρακικός


Επιβεβαιώνοντας την φημολογία των τελευταίων ημερών για απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ο Πανθρακικός απέκτησε τον πρωην στόπερ του Ολυμπιακού και της ιταλικής Νοβάρα, Γιάννη Ποτουρίδη.
Τώρα μένει να επαληθευτεί και το άλλο σενάριο που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη και γράφτηκε από το ThrakiSportS, περί σοβαρού ενδιαφέροντος από τον ΠΑΟΚ για τον Εμπό- αν και σημερινά δημοσιεύματα φέρνουν στον ΠΑΟΚ και τον σουηδό κεντρικό αμυντικό Χόλγκερσον.
Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές ομάδεςποδοσφαιριστή Ιωάννη Ποτουρίδη με μεταγραφή από την Ιταλική Nοβάρα, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1992 και η πρώτη του ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν ο Ολυμπιακός στον οποίο παρέμεινε έως το 2012 πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις.


Την σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε με την φανέλα του Πλατανιά Χανίων στο πρωτάθλημα της Super League έχοντας 21 εμφανίσεις. Τελευταίος του σταθμός υπήρξε η Ιταλική Νοβάρα με την οποία συμμετείχε 17 φορές στο πρωτάθλημα της B' Εθνικής, συμπαίκτης με τον Γιώργο Κατίδη, αλλα δυστυχώς η ομάδα τους υποβιβάστηκε.
ΠΗΓΗ: thrakisports.gr