Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ετοιμάζεται ο Αστέρας Τρίπολης για Μακάμπι και ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης. Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για τον Αστέρα Τρίπολης. Την ερχόμενη Πέμπτη (21/8) θα παίξει στο γήπεδό του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του κυπέλου ΟΥΕΦΑ (Europa League) και την Κυριακή (24/8) θα παίξει στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Λόγω της πρεμιέρας που θα κάνει ο ΠΑΣ θα παρακολουθούμε αυτή την εβδομάδα και το ρεπορτάζ του Αστέρα Τρίπολης ευχόμενοι με την ευκαιρία να έχει καλή επιτυχία στο ματς της Πέμπτης. Τελευταίο φιλικό για τον Αστέρα ήταν το Σάββατο 16/8 με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη που έληξε ισόπαλο 0-0 (δείτε στο τέλος και τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση αυτή).

Περισσότερα για τον Αστέρα Τρίπολης από το arcadiasports.gr

Φιλικά τέλος για τον Αστέρα που πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τους αγώνες των πλέι οφ του Europa League με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Καιρός για ρεπό δεν υπάρχει και το πρωί της Κυριακής οι Αρκάδες προπονήθηκαν κανονικά. Η ζέστη πλέον έχει γίνει συνήθεια και έτσι, περίπου στις 09.00 ξεκίνησε το πρόγραμμα στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ.
Σε αυτό δεν συμμετείχαν οι Μπαντιμπανγκά και Τορμένα που ακολουθούν θεραπεία, ενώ σε αυτούς προστέθηκαν και οι Πάρα, Τσοκάνης. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση πριν από το φιλικό με τον Παναιτωλικό και προτιμήθηκε να μην πιεστεί, ενώ ο δεύτερος δέχτηκε ένα χτύπημα στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου και δούλεψε εντός των εγκαταστάσεων του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Στις προπονήσεις, έστω και για το μισό πρόγραμμα, επέστρεψε ο Σανκαρέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους στο αρχικό μέρος της έχοντας επαφές με μπάλα και δοκιμάζοντας σουτ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πάντως, φαίνεται σε καλή κατάσταση και είναι θέμα χρόνου να μπει σε κανονικό ρυθμό.
Η προπόνηση της Κυριακής κύλησε αρχικά με ζέσταμα και στη συνέχεια υπήρξε ένα ατομικό τουρνουά στο οποίο όλοι οι παίκτες περνούσαν μπροστά σε ειδικά διαμορφωμένα τέρματα και έπρεπε να σκοράρουν με τον τρόπο που επέβαλε η άσκηση. Πότε με το αριστερό, πότε με το δεξί, πότε σημαδεύοντας στη γωνία, πότε ψηλοκρεμαστά.
Μία άσκηση, από τις αγαπημένες των παικτών, καθώς υπάρχει ο ανταγωνισμός και τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν. Νικητές ήταν ο Ουσέρο και ο Λούι!
Όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 60 λεπτά κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε μικρό χώρο.
Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις.
ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr


ΒΙΝΤΕΟ από τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-0