Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Μ. Χάβος: Μετρά η νίκη για να έχουμε νοοτροπία νικητή

Ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι στα φιλικά παίζει ρόλο και το αποτέλεσμα ώστε να έχει μια ομάδα νοοτροπία νικητή. 

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι μετρά και το νικηφόρο αποτέλεσμα σαν γεγονός στη νοοτροπία του νικητή που πρέπει να έχει μια ομάδα σαν τον Παναιτωλικό. Πιο συγκεκριμένα τόνισε:
«Και το αποτέλεσμα μετρά στα φιλικά παιχνίδια, ειδικά όταν έχεις και μικρά παιδιά μέσα στην ομάδα και πρέπει να περάσει η νοοτροπία ότι σ’ όλα τα παιχνίδια, είτε είναι φιλικά, είτε προπόνησης ή επίσημα ο Παναιτωλικός παίζει για να κερδίσει. Είμαστε στην Πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας και σε μια δύσκολη περίοδο. Όσον αφορά το παιχνίδι, είμασταν καλοί στα πρώτα 20 λεπτά. Μετά υπήρξε μια κούραση στην ομάδα. Στο β΄ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν φρεσκαρίστηκε η ομάδα μας που αν εξαιρέσουμε τις ευκαιρίες προς το τέλος με τον Τσάβεζ δεν κινδύνεψε σε άλλη φάση. Είναι σημαντική η νίκη μας γιατί σε κάθε παιχνίδι έστω και φιλικό πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή». Σε ερώτηση πως είδε τον ΠΑΣ ανέφερε: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε βελτίωση σαν ομάδα όπως τον είδα στο Καρπενήσι. Είναι μια έμπειρη ομάδα, δεν άλλαξε πολλά από τον  περσινό κορμό, έμεινε ο ίδιος προπονητής που ξέρει τους παίκτες και αυτό είναι σημαντικό. Γενικά ο ΠΑΣ είναι μια δυνατή ομάδα».